To je to što me zanima!

Glavaš opovrgnuo izjave o svom povratku u Hrvatsku

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
B. Glavaš je rekao kako je njegovim odvjetnicima dobro poznato da je presuda suda kojom je presuđen za nešto što nije učinio nezakonita
Vidi originalni članak

Branimir Glavaš, nepravomoćno osuđeni ratni zločinac i saborski zastupnik u bijegu s prebivalištem u Drinovcima, u četvrtak je priopćenjem za javnost opovrgnuo svoje navodne medijske izjave o povratku u Hrvatsku.
- Najodlučnije demantiram da sam bilo kojeg mojeg odvjetnika ovlastio da u moje ime vodi bilo kakve pregovore 'o uvjetima uz koje bi se vratio u Hrvatsku i stavio na raspolaganje pravosuđu', pa tako niti u medijima često spominjanog mog cijenjenog odvjetnika gospodina Veljka Miljevića - naveo je Glavaš u priopćenju. Dodao je kako je njegovim odvjetnicima dobro poznato da je prvostupanjska presuda Županijskog suda u Zagrebu kojom je presuđen za nešto što nije učinio, nezakonita i nepravedna. Ističe da i on kao njihov branjenik ne pristaje niti prihvaća nikakav kompromisni dogovor. Glavaš je rekao kako će se u Hrvatsku vratiti samo uzdignute glave, jer se nada kako hrvatsko pravosuđe neće podleći medijskom pritisku.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • drug Tito_1 01.07.2010.

    vidi velikog rvatine...

  • ribić 01.07.2010.

    Gospon Šeks, pa pomognite kolegi, vidite kak je usplahiren.

  • -zZzbuNJeEeNi_ToNy- 01.07.2010.

    men je najjace ono..kako se na našem jezikv kaže šljem?Branimir Glavaš =)

Komentiraj...
Vidi sve komentare