To je to što me zanima!

Glavaš oštro o Karamarku, a Linića i Čačića je pohvalio

Karamarko je izdao Franju Tuđmana, kao i Josipa Manolića, a na koncu i Stjepana Mesića. Slizao se poslije sa Sanaderom pa je izdao i njega, rekao je Glavaš
Vidi originalni članak

Branimir Glavaš je iz zatvora u Mostaru, gdje odslužuje kaznu za ratni zločin, rekao kako je Tomislav Karamarko bio dio HDZ-ove vlasti koja je posljednjih osam godina smišljeno pljačkala Hrvatsku i ne može biti aboliran. 

- Kao prvi obavještajac, jako je dobro morao znati što se događa - rekao je Glavaš. Dodao je kako mu je o HDZ-u teško govoriti, jer je bio među njegovim osnivačima. 

- Karamarko je izdao Franju Tuđmana, kao i Josipa Manolića, a na koncu i Stjepana Mesića. Slizao se poslije sa Sanaderom pa je izdao i njega, kakav god jest da jest - rekao je Glavaš u intervjuu. 

Glavaš je između ostalog pohvalio ministra Slavka Linića te Radimira Čačića, prenosi Večernji list.

- Izdvojio bih ministra Linića, odobravam njegove poteze. Pokušava povlačiti poteze koji su jedini mogući. Imao sam dobro mišljenje i o Čačiću. Poznavao je gospodarstvo, nitko mu ne može to osporiti, na stranu njegovo bahato ponašanje koje je iritiralo javnost i stvorilo takvu sliku o njemu. Njih dvojica znaju svoj posao, ali Zoranu Milanoviću nisu dovoljni samo oni. Velika većina ministara u njegovoj vladi nisu dorasli zadatku koji im je povjerio - istaknuo je.

Komentirao je i predsjednika Ivu Josipovića, za kojeg je rekao kako je slučajno došao na poziciju, kojoj je nedorastao.  

Idi na 24sata

Komentari 91

  • zrinkoos 06.05.2013.

    da na zalost ima jos takvih lolo brigita da si bila u gradu sa nama za vrijeme rata i ti bi tako pisala!!! bar si se izjasnila,a kad si vec kod prodaje prodana ti je cijela drzava zasto Glavasa koji je bio na prvoj liniji obrane prozivas a ne ostale "trgovce" koji ni ne znaju di je rat bio!!!

  • AtilaSanja 06.05.2013.

    pola ovih sto tu pisu niti je poslusalo sto je rekao,, niti znaju ista o Osijeku 91.. bogami niti o namjestenim svjedocima,, niti je poslusalo objasnjenje o sluzenju zatvora u NIH,, a takvi me se znalci najvise gade,, i da za sve vas koji mrzite HSDDB mogu vam reci da cete plakati poslje izbora,, sve ste pokazali dogovorom ispod stola HDZ i SDP da se preotme vlast u pobunjenoj Slavoniji ,, a o borzanici - ta nema svoje misljenje ni o cemu za svaki klinac zove zagreb da bi se izjasnila,, pa onda dajte glas nekome tko nema svoje misljenje nego zove zagreb,,, pljuc i vidimo se poslje izbora!!!

  • japanokinez 06.05.2013.

    Zašto ovaj zatvorenik, ratni profiter, ubica, vlasnik selotejpa i još ponešto, dobiva prostor u novinama?

Komentiraj...
Vidi sve komentare