To je to što me zanima!

Glavaš prijeti: Srest ću ja opet đu... koje me osudilo

Glavaš je u intervjuu za srpsku Politiku opet optužio Sanadera da mu je sve smjetio. Kaže da bi mu pravednije sudili u Haagu nego u Hrvatskoj
Vidi originalni članak

Branimir Glavaš u intervjuu je za srpsku Politiku ponovno optužio Sanadera da mu je sve smjestio, te da je zbog njega nepravomoćno osuđen na 10 godina zatvora zbog ratnih zločina nad civilima u Osijeku. Novinarima je rekao kako je nevin, te da on za vrijeme rata nije počinio nikakav zločin.
- Sve je to pokrenuo Sanader jer sam se 2005. godine s njim politički razišao, a najviše ga je bolilo jer sam njegov HDZ pomeo sa političke scene u Osječko-baranjskoj županiji na prošlim lokalnim izborima - kaže Glavaš. Dodaje kako bi mu se pravednije sudilo u Haagu nego u domovini. Glavaš je navodno iz BiH nazvao Županijski sud u zagrebu i prijetio sucu koji ga je osudio, prenosi Jutarnji list. Glavaš je nazvao suradnicu suca Željka Horvatovića, predsjedavajućeg vijeća, koji ga je osudio na zatvor. Njoj je rekao "Ja znam da vi niste ništa krivi, ali s onim đu..... od suca ću se još obračunati". Ministarstvo pravde BiH u petak je odlučilo da Branimira Glavaša, pošto je njihov državljanin, neće izručiti Hrvatskoj.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Mikiss 24.05.2009.

    @mccasper-u PLUS +velik kao kuca i hvala bogu ima nas jos koji tako misle!

  • mccasper 24.05.2009.

    naci ce se vec neko u Bosni ko ce ga \"skloniti\" jer takvi ne treba da hodaju zemljom...veliki je on domljoljub al u ku..u...kao i vecina koja laju,laju dok ne dodje do zicera a kaddod toge dodje onda bjezanija...da bar postoji neko ostrvce kao sto je bio Goli Otok pa tamo sve nacionaliste strpati pa nek se kolju izmedju sebe da normalan narod konacno normalno zivi! Srbi-Hrvati-Muslimani...sve je to isto ,crvena krv kod svih,isto boli,ma se isto samo sto neki to ne vide

  • user_34983 23.05.2009.

    ovaj čovjek pada sve dublje. jad, jad i samo jad. al zašto ovoliko medijske pažnje. kao da će on nešto novo reć. ko papagaj ponavlja priču o sanaderu. a taj sanader je by the way legitimno izabrani premijer jedne države. sviđalo se to nekom ili ne. a ko je ovaj. neki bjegunac.

Komentiraj...
Vidi sve komentare