To je to što me zanima!

Glavaš: S čovjekom poput T. Karamarka nećemo surađivati

Branimira Glavaša u zatvoru su posjetili Zoran Gobac i Višeslav Vukojević, kako bi ispitali mogućnost za popravak narušenih odnosa između HDZ-a i HDSSB-a
Vidi originalni članak

Branimir Glavaš potvrdio je za Novi list da su ga u mostarskom zatvoru posjetili Zoran Gobac i Višeslav Vukojević, sin bivšeg suca Ustavnog suda, Vice Vukojevića. Oni su, navodi se, išli tamo da ispitaju mogućnost za popravak odnosa na vezi HDZ-HDSSB, dodatno narušenih prelaskom Josipa Salapića i još 20-ak HDZ-ovaca u HDSSB. Glavaš kaže kako nema šanse za suradnjom s čovjekom poput Karamarka te dodaje da on nema lidersku, političku i programsku uvjerljivost, a dodaje i da je upitan njegov moralni kredibilitet. Gopca i Vukojevića je, kaže, upozorio kako je Karamarko dosad izdao Tuđmana, Manolića, Mesića, Sanadera i Kosor te dao uhititi generale. 

Idi na 24sata

Komentari 54

  • orgija 21.06.2012.

    E moj Glavas prosla ti je 91 kada si harao po slavoniji i djelio firme tvojima i moli boga da ostanes dozivotno u tome zatvoru jer kada se vratis nazad u HR ima da te razapnemo zivoga nasred Osijeka!

  • balcanicus 19.06.2012.

    Bravo Glavaš, pa nećeš valjda surađivat sa musavim talibanom. Pitaj ga jel još prešao na Islam?

  • miki-zg 17.06.2012.

    Zoran Gobac i Višeslav Vukojević.... pametnom dovoljno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare