To je to što me zanima!

Glavaš se predaje, siguran je da će ukinuti presudu?

Odbjegli Branimir Glavaš preko svog odvjetnika dogovara predaju. Pokušava dogovoriti i da se brani sa slobode, ako će se suđenje ponoviti
Vidi originalni članak

Veljko Miljević, branitelj odbjeglog Branimira Glavaša, potvrdio je za Slobodnu Dalmaciju kako sa hrvatskim vlastima pregovara o predaji njegova štićenika. Glavaš se odlučio na pregovore jer je siguran da će Vrhovni sud ukinuti presudu zagrebačkog Županijskog suda, koji ga je nepravomoćno osudio na deset godina zatvora zbog ratnog zločina nad osječkim Srbima. Miljević navodno pokušava dogovoriti i da se Glavaš na eventualno ponovljenom suđenju brani sa slobode. Glavašev branitelj nije htio spominjati s kime je pregovarao, budući po zakonu nema pregovora s ljudima za kojima je raspisana tjeralica.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • ribić 29.06.2010.

    Zar je toliko siguran u Šeksa?

  • spirit lamp 29.06.2010.

    Glavasu, bit ce sigurno milostiviji prema tebi nego sto i ti bio prema svojim zarobljenicima.....Ne znam kak taj covjek spava sa svojom savjescu nakon sto je dao muciti i pobiti tolike ljude???/ Sramoto ljudskog roda.

  • stari mudrac 29.06.2010.

    glavaš je hrvatski branitelj isto, ako ne i više, od norca ili gotovine. ali nije s kamenjara i to mu je minus. za njega se neće HDZ vezati na rivi i slaviti ga ko junaka iako je za državu i HDZ učinio puno više nego dobar dio naših \"heroja\". ne lijepite minuse, nego prvo razmislite o napisanom. i da se razumijemo : ja nisam HDZovac .

Komentiraj...
Vidi sve komentare