To je to što me zanima!

Glavašević: Nisu me razriješili, pomoći ću im - pišem ostavku

Pričaju preko 1god da će me maknuti milom ili silom i onda me ne razriješe kad dobiju priliku. Pomoći ću im, pišem ostavku, napisao je Bojan Glavašević
Vidi originalni članak

Pomoćnik bivšeg ministra branitelja, Bojan Glavašević, oglasio se na Twitteru nakon što je u četvrtak na zatvorenom dijelu sjednice nove Vlade RH nije razriješen dužnosti. 

- Pričaju preko 1god da će me maknuti milom ili silom i onda me ne razriješe kad dobiju priliku. Pomoći ću im, pišem ostavku - napisao je Glavašević. 

Podsjetimo, branitelji koji od listopada 2014. prosvjeduju ispred Ministarstva branitelja u Savskoj 66 kao jedan od svojih zahtjeva naveli su smjenu ministra Predraga Matića te njegovog pomoćnika Siniše Glavaševića i zamjenice Vesne Nađ. 

Idi na 24sata

Komentari 168

  • tajfun1 28.01.2016.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena.

  • zds-uvik 28.01.2016.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • zds-uvik 28.01.2016.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare