To je to što me zanima!

Glavašević prijavio Karamarka povjerenstvu za sukob interesa

Podsjetimo, tjednik Nacional je otkrio kako je Josip Petrović, lobist mađarskog MOL-a, preko svoje tvrtke Peritus savjetovanje gotovo pune dvije godine plaćao je usluge tvrtki u vlasništvu Ane Karamarko
Vidi originalni članak

Bojan Glavašević, bivši pomoćnik ministra branitelja, na Twitteru je objavio kako je Tomislava Karamarka prijavio Povjerenstvu za odlučivanje o sukobu interesa.

"A kad se sjetimo da je Karamarko tražio prekid arbitraže i investiranje u elektranu koju gradi njena firma... Ponovimo: Ana Karamarko dobila je 60.000 eura od lobista MOL-a za savjetovanje. Karamarko kao prvi potpredsjednik Vlade zagovara povlačenje iz arbitraže s MOL-om. Zbog mogućeg kršenja ZSSI-ja pisao sam Povjerenstvu za odlučivanje o sukobu interesa i tražio da istraže navode iz članka", naveo je Glavašević.

Podsjetimo, tjednik Nacional je otkrio kako je Josip Petrović, lobist mađarskog MOL-a, preko svoje tvrtke Peritus savjetovanje gotovo pune dvije godine plaćao je usluge tvrtki Drimia, u vlasništvu Ane Šarić Karamarko, supruge prvog potpredsjednika Vlade Tomislava Karamarka. 

Idi na 24sata

Komentari 239

  • amalija1 10.05.2016.

    Smeće komunističko!!!😠😠😠

  • shadowstriker 10.05.2016.

    Baš mi je ljigav ovaj Thulac Glavašević, naime nije ni Karamarko puno bolji ali Bojan je dno dna.

  • Sandokan Janosik 10.05.2016.

    Jado jadni pa ti to nisi ni sposoban učiniti.Sigurno ti je to Pupi odradio a ti samo potpidao

Komentiraj...
Vidi sve komentare