To je to što me zanima!

Glavaševo državljanstvo BiH i dalje pod istragom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Glavni tužitelj tužiteljstva BiH Milorad Barašin je rekao da je od ministarstva civilnih poslova BiH osobno preuzeo Glavašev predmet
Vidi originalni članak

Po zahtjevu Hrvatske, vlasti BiH nastavljaju ekstradicijski postupak u slučaju Branimira Glavaša, piše tportal. Provjeravaju i na koji je način Glavaš dobio bosanskohercegovačko državljanstvo. Glavni tužitelj tužiteljstva BiH Milorad Barašin gostovao je u ponedjeljak u emisiji "60 minuta" TV-a Federacije BiH. Rekao je da je osobno od ministarstva civilnih poslova BiH preuzeo Glavašev predmet.
- Ono što sam ja potencirao je pitanje kako je moguće da neko po tako kratkom postupku stekne državljanstvo BiH i kako je moguće da ga po ekspresnom postupku dobije osoba nepravomoćno osuđena za ratni zločin - rekao je Branašin.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • user_36809 23.06.2009.

    kakva to muda moras imat da pobjegnesh iz drzave za koju si se \"kao\" borio... budi baraba i dokazi da nisi kriv... zakon mora bit za sve isti... sta ja cu morat u zatvor na 3 dana jer nemam para za platit kaznu nevezanja pojasa, a ovaj ce mrsit muda po be i ha

  • god of war 23.06.2009.

    taj mi se čovijek više gadi a posebice sa ona dva prsta kao\"\"\"\"\"victory\"\"\"\"....kao victroy a pička utelkla preko granice,jao jao!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare