To je to što me zanima!

Glavni državni odvjetnik sjedio tik uz osumnjičenika Bandića

Plenković je okupljene u HNK podsjetio da je predsjedanje u sedmoj godini hrvatskog članstva u Uniji i uoči 30. godišnjice uvođenja demokracije u Hrvatskoj
Vidi originalni članak

Najviši europski i hrvatski dužnosnici okupili su se u četvrtak navečer u Zagrebu na koncertu kojim je svečano obilježen početak hrvatskog šestomjesečnog predsjedanja EU-om.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Zanimljivo je da su u istoj loži u HNK-u sjedili zagrebački gradonačelnik, Milan Bandić, inače optuženik USKOK-a, ali i Dražen Jelenić glavni državni odvjetnik. 

Djela Mozarta, Wagnera, Verdija, Beethovena, Gounoda i Dvoraka te Lisinskog, Zajca i Gotovca izvedena su posjetiteljima središnjeg nacionalnog kazališta, uključujući predsjednicu u odlasku Kolindu Grabar-Kitarović, predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića i premijera Andreja Plenković sa svojim ministrima. 

Plenković je okupljene u HNK podsjetio da je predsjedanje u sedmoj godini hrvatskog članstva u Uniji i uoči 30. godišnjice uvođenja demokracije u Hrvatskoj.

- Hrvatska u toj ulozi ima priliku, u partnerstvu s državama članicama i institucijama, dati Europi svoj doprinos i novi zamah. Pritom nam cilj treba biti daljnja demokratizacija donošenja političkih odluka, približavanje europskih politika i institucijama građanima jer ćemo tako još bolje moći odgovoriti na njihova očekivanja i potrebe - rekao je Plenković. 

Idi na 24sata

Komentari 131

  • 10.01.2020.

    onaj kopal lići đorđ majkla!!!!!!!!!!!

  • 10.01.2020.

    Heroji a ne zlocinci

  • smoking 10.01.2020.

    Da da pa nije Bandic bez razloga jos na slobodi. A bogami i raspored sjedenja sigurno nije bio slucajan... Oni se goste i lizu a mladi odlaze iz drzave

Komentiraj...
Vidi sve komentare