To je to što me zanima!

Glavni ravnatelj policije: Čak i vatrogasci podmeću požare

Jako je teško stati piromanima na kraj, jer se nikada ne zna pali li on to kao "klasični" piroman, ili je pak riječ o obijesti ili nečem trećem, rekao je Dominić
Vidi originalni članak

Jako teško je stati piromanima na kraj, jer se nikada ne zna pali li on to kao "klasični" piroman, ili je pak riječ o obijesti ili nečem trećem. Imali smo slučajeva da su vatrogasci sami palili, pa onda gasili požare, rekao je Vlado Dominić, glavni ravnatelj policije. 

Dominić je u Zadru na policijskoj presici o sigurnosti turističke sezone napomenuo kako se nada da će policija što prije uspjeti otkriti tko sve podmeće požare i piromane privesti pravdi. 

- No, građani i turisti mogu biti sigurni što se tiče požara, jer je policija stalno u pripravnosti za slučaj evakuacije - rekao je Dominić.

Idi na 24sata

Komentari 152

  • BARUH 29.08.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • zdrawe 28.08.2012.

    ti to znas a nista se ne poduzima? jer kako inae tumacit ovu izjavu? koliko ovaj gospodin radi na tom poslu? od zadnji premjestaja prije mjesec dva? dragi moji vatrogasci.. poduzmite nesto..

  • rammstein_1 28.08.2012.

    Ja znam tko je palio sume 91.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare