To je to što me zanima!

Glavni tajnik HAK-a dobio otkaz zbog kršenja statuta

Iz HAK-a navode kako su Tomislava Družaka smijenili zbog kršenja Statuta, prekoračenje ovlasti i neizvršavanje odluka Upravnog odbora
Vidi originalni članak

HAK je u četvrtak na sjednici Upravnog odbora smijenila glavnog tajnika Tomislava Družaka. Na njegovo mjesto postavili su Zvonka Šmuka, koji je do sad bio pomoćnik glavnog tajnika. Iz HAK-a navode kako su Družaka smijenili zbog kršenja Statuta, prekoračenje ovlaštenja i neizvršavanje odluka Upravnog odbora te su zaključili kako je tvrtki potreban iskorak u poslovanju. Opovrgavaju napise medija da čelnici HAK ratuju zbog zataškavanja malverzacija kupnjom zemljišta u Brezovici.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • seka58 18.03.2010.

    Već se pisalo o malverzacijama u Haku.Nadam se da će ih posjetit Uskok i dugo tamo ostati.

  • lexus 18.03.2010.

    a koliko ima tek malverzacija u autoskolama i a vodstvu su isto likovi iz haka naravno koji podrzavaju vlasnike skola i takve instruktore- to je apsolutno provjerena situacija.Ako ti je instruktor normalan i želi te naučit a nije podlozan tom da plača ispitivačima kave i gablece kod šumana i na jos nekim mjestima on je apsolutno nepozeljan u tom miljeu a osobito ako oko njega rada bas podmutljivi instruktori.

Komentiraj...
Vidi sve komentare