To je to što me zanima!

Gledala kako joj pljačkaju kuću uživo preko interneta

Jeanne Thomas kaže kako je osjetila da nešto nije u redu. Preko interneta je ugledala pljačkaše u svojoj dnevnoj sobi. Policija je uhitila četvoricu
Vidi originalni članak

Tony Thomas s Floride u SAD-u smijao se svojoj ženi Jeanne jer je potrošila oko 1500 kuna na videosustav kojim je mogla nadzirati dom dok radi u uredu. Vjerovao je da će cijele dane gledati njihova dva psa kako skaču po kaučima. Ipak, Jeanne je spriječila pljačku doma. Gledala je preko interneta kako joj dvojica provalnika iznose sinov Playstation, jedu njen sir, odnose nakit, LCD televizor, sef... Pozvala je policiju i opisivala što rade.
- Pljačkaš mi je upravo u spavaćoj sobi - upućivala je Jeanne policajce u tijek pljačke. Policajci su upali u dom Thomasovih i uhitili dva pljačkaša u kući, i dvojicu pomagača nedaleko od kuće.
- Potpuno sam se uspaničila. Jedva sam pričala - kaže Jeanne i dodaje da je imala osjećaj da nešto nije u redu, što ju je i nagnalo da pogleda što se događa kod kuće i ugledala muškarca kako joj stoji u dnevnoj sobi. Policija je u četvrtak u javnost pustila videosnimku na kojoj se vide Steven Morales i Curtis Williams kako kopaju po kući i odnose stvari. U jednom trenutku su se približili kameri koja je bila skrivena u osvježivaču zraka, ali je nisu uočili. Curtis Williams, Scott George, Jonathan Cruz, svi 20-godišnjaci, te Steven Morales (19) optuženi su za provalu i pokušaj pljačke.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • mercedes 10.04.2009.

    sramota imat ovakve pse doma.....

  • Gatsby 10.04.2009.

    Uhvatila ih je preko obične webcamere , bez skupog video nadzora. To si praktično može svatko priuštiti i improvizirati na jednostavan način, pod uvjetom da ima doma stalnu internet konekciju. Potrebno je samo otvoriti poseban nalog na skype recimo, koji nema na listi ni jedan kontakt osim onog sa kojim ćete \"zvati\". Skype podesite na auto answer i da automatski starta video chat i eto vam online video nadzor, bez din. IP servisa i bez silnih zahebancija oko video streaminga.

  • Cromagnon 10.04.2009.

    a ko bi drugi nego crnčuge... neka, kad su ih primili

Komentiraj...
Vidi sve komentare