To je to što me zanima!

Gledali ga dok krade torbu i uhitili na sljedećoj stanici

Policajci su iz auta gledali P.P. koji je krao torbicu ženi koja spava. Uhitili su ga na sljedećoj stanici, pa su se vozili za tramvajem da ženi vrate torbicu
Vidi originalni članak

Ž. Ž. (37) u petak se oko 5 sati vozila noćnim tramvajem br. 31 Avenijom Marina Držića u Zagrebu. Zaspala je pa nije primijetila da joj je P. P. (21) ukrao torbicu. No sve su vidjela dvojica policajaca iz postaje Trnje u redovnoj ophodnji i krenula za tramvajem.
Pričekali su da izađe iz tramvaja na sljedećoj stanici i uhitili ga. No kako je opljačkana žena i dalje spavala ništa ne sluteći, nastavili su voziti za tramvajem kako bi joj vratili torbicu. Mladića su potom priveli u postaju na krim obradu. Kako neslužbeno doznajemo, mladić nikad dosad nije evidentiran kao počinitelj kaznenih djela.
- Dok su ostali građani bezbrižno spavali, kolege su bili budni i u 5 sati ujutro - zadovoljno je komentirala Aleksandra Ljuba, glasnogovornica zagrebačke policije. Nažalost, policajci nisu mogli pomoći D. B. (27), kojeg je u četvrtak oko 22 sata na ulici opljačkao nepoznati muškarac. Prijeteći pištoljem naredio je D. B. da mu preda torbicu oko pojasa, u kojoj su bili mobitel, novac i dokumenti. Šteta je nekoliko tisuća kuna.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • tajnamoja 13.02.2009.

    Da bar tako vide sve lopovluke.

  • ragusea 13.02.2009.

    svaka čast, dečki! a zamisli tetu, ona sve to fino prespavala, hahaha

  • zelenožuti 13.02.2009.

    oko sokolovo je trash za ova dva plavca

Komentiraj...
Vidi sve komentare