To je to što me zanima!

'Gledam red u pučkoj kuhinji s balkona, a na to tjeram i djecu'

Predsjednik HDZ-a rekao je kako je primijetio da su redovi sve veći. Najavio je i pobjedu na lokalnim izborima, a o stranačkim izborima u HDZ-u ne razmišlja
Vidi originalni članak

Tomislav Karamarko najavio je pobjedu na lokalnim izborima,a ponovio je i da će HDZ tražiti prijevremene izbore nakon ulaska Hrvatske u Europsku uniju. 

U intervjuu za Media servis rekao je da je Vlada građane osiromašila i da nije napravila ništa kako bi poboljšala njihov standard. Čelnik HDZ-a rekao je i kako svakodnevno promatra redove ispred pučke kuhinje koji su, kako tvrdi, puno veći nego prije. Objasnio je da redove promatra s balkona, a na isto tjera i svoju djecu. 

Trenutno ne razmišlja o najavljenim stranačkim izborima po načelu jedan član jedan glas, nego su mu prioritet skorašnji lokalni izbori. 

Idi na 24sata

Komentari 190

  • zlajo2 05.05.2013.

    Interesantno kako svi suosjecaju sa gradjanima dok ne dodju na vlast a poslije toga guli stoku do krajnosti

  • štefa014 04.05.2013.

    Sram te i stid bilo,prodali ste sve što se prodati dalo,sada banda SDP-a prodaje još ovo malo što je ostalo...svi ste vi isti glavno da sebi napunite džepove...pitam se kako se zove naša država...Tko hoće biti gladan neka slobodno dođe u Hrvatsku,vrata su mu širom otvorena..a kada uđemo u EU uuuuuuuuhhhhaaaaa ne bu ni kruha.......

  • ksenija13 04.05.2013.

    A da im pokažeš put do Remetinca, da znaju kamo doći u posjetu. Za početak.

Komentiraj...
Vidi sve komentare