To je to što me zanima!

Gledatelji su mu se smijali i kad su shvatili da je umro

Obitelj je ogorčena. Kažu da ne mogu vjerovati da nitko nije reagirao. Abraham Biggs (19) ubio se pred oko 1500 gledatelja popivši tablete
Vidi originalni članak

Odvjetnik William Hill s Floride kaže kako se legalno vjerojatno ništa ne može poduzeti protiv ljude koji su gledali mladića kako se ubija, a ništa nisu poduzeli da mu pomognu, kao ni protiv web portala na kojem je samoubojstvo preneseno. Abraham Biggs (19) s Floride ubio se u noći na petak pred web kamerom, popivši preveliku količinu tableta. Čak 12 sati nakon što je najavio samoubojstvo, nitko nije reagirao. Gledatelji su i tada nagađali je li popio dovoljno tableta. Mladić je i ranije prijetio da će se ubiti jer je bio nezadovoljan životom, te ga zbog toga nitko nije shvatio ozbiljno. Kamera iz sobe satima ga je snimala mrtvog i prenosila sve na Justin.tv portalu, ali opet nitko nije reagirao. Čak su ga i poticali na samoubojstvo. Konačno je netko od gledatelja shvatio i obavjestio moderatore koji su pozvali policiju. Tek kada su policajci upali u sobu i našli mladića mrtvog na krevetu, i ostali gledatelji shvatili su da je Biggs umro. Međutim, ružnim porukama ni tu nije bio kraj. Nekoliko gledatelja poslalo je poruku LOL (smijem se na glas) i 'ha ha ha'. Obitelj je ogorčena. Kažu da ne mogu vjerovati da mu nitko nije pomogao.
- To se nije moralo dogoditi. Bilo je znakova, toliko ljudi je gledalo, satima se nije pomaknuo - rekla je mladićeva sestra Rosalind Bigg dodavši da njena obitelj 'ne razumije bratovu smrt'.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • luce5 23.11.2008.

    baš tužno :(

  • cubeltd 23.11.2008.

    Obitelj je ogorčena jer nitko nije pomogao,a gdje je ta ogorčena obitelj cijelo vrijeme,jer evidentno je da je dečko imao gadnih psihičih problema!

  • sokrates 22.11.2008.

    virtualni svijet je shit!

Komentiraj...
Vidi sve komentare