To je to što me zanima!

Gliser je 'podivljao' i sasjekao obitelj, poginuli su otac i kći (8)

Velika Britanija: Svjedoci su ispričali da je more bilo puno krvi. Otac (51) i kći (8) su poginuli, a ozlijeđeni su majka (39), sin (4) i dvije kćeri, stare 10 i 12 godina
Vidi originalni članak

Otac i kći su poginuli, a četvero članova obitelji je teško ozlijeđeno u nedjelju kada su izgubili kontrolu nad gliserom. Obitelj je ispala iz glisera, a propeler ih je sasjekao. 

Britanska policija je potvrdila da su otac (51) i kći (8) poginuli u nesreći kod Cornwalla, te da su ozlijeđeni žena (39), dječak (4) i dvije djevojčice, stare 10 i 12 godina. 

Svjedoci su ispričali kako je jedan muškarac spriječio da tragedija ne bude još veća. On je naime s drugog čamca skočio na gliser i stavio ga pod kontrolu. 

- Voda je bila crvena od krvi. Bilo je strašno. Gliser je sirote ljude pregazio u punoj brzini - rekla je svjedokinja koja je željela ostati anonimna, piše Daily Mail.  

Idi na 24sata

Komentari 37

  • bajica-mali 06.05.2013.

    gliser ubojica... nesretluk...

  • Nikola8462 06.05.2013.

    Bit ce ovoga i kod nas trebali bi se i nasi policajci pozabaviti malo s ovime osobito sad u ljetnoj sezoni kad s onim gliserima skoro pa po plazi voze...

  • tatamlata 06.05.2013.

    Dvaki vozac glisera MORA bit vezan za sigurnosni prekidac. U slucaju naleta na val vozac leti sa mjesta ali se motor istog trena ugasi. Sve drugo je nemar i glupost, nepostivanje propisa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare