To je to što me zanima!

Gliser potpuno izgorio u skladištu marine u Zadru

Vatra je planula u utorak nekoliko minuta prije 20 sati, a nagorio je i brod pored izgorenog glisera. Uzroke požara i štetu još nisu mogli procijeniti...
Vidi originalni članak

Gusti dim i jaki miris izgorene plastike pratili su vatru koja je progutala gliser na suhom vezu u skladištu Tankerkomercove marine u Zadru. Nagorio je i brod do njega. Vatra je planula u utorak nekoliko minuta prije 20 sati. Vatrogasci su požar brzo lokalizirali. 
- Dojava je bila u 19.56 sati, a već u 20.12 sati požar je lokaliziran. Na požarište je izišla čitava vatrogasna smjena, 17 ljudi, šest operativnih i dvoja zapovjedna vatrogasna kola. Napali smo vatru sa svih strana, čak i kroz prozore pa se skladište ubrzo napunilo vatrogasnom pjenom. Sada vatrogasci vodom hlade vruću plastiku koja još tinja, a ventilatorima tjeraju dim koji je još jako gust - kazao nam je u utorak navečer zapovjednik Javne vatrogasne postaje Zadar Željko Šoša. Kolika je šteta na plovilima nije mogao od oka procijeniti, no siguran je da se radi o znatnom iznosu, a očevid koji će uslijediti otkrit će uzrok požara.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • dalmatar 16.02.2010.

    \" dva zapovijedna vozila\" ..?? E majke mi ja ovaj riječnik priopćenja vatrogasaca i policije nekad ne razumin.Oni kao da idu u napad na selo neko.Šteta glisera , biće mu curilo gorivo na karburatoru.:)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare