To je to što me zanima!

Glogoški: Gospoda iz policije jučer su htjela oteti Klemma!

Nemamo hrane, nemamo mogućnost obavljati fiziološke potrebe. Naši kolege iz drugih gradova su na putu - rekao je Đuro Glogoški ispred Crkve svetog Marka
Vidi originalni članak

Procjenjujemo da je situacija vrlo ozbiljna jer su ovdje ugroženi životi. Planirali smo izaći van u 8 sati, ali smatramo da su nam životi ugroženi jer se može ponoviti situacija od jučer, rekao je na konferenciji za novinare Đuro Glogoški. Kazao je kako branitelji žele znati tko je na njih poslao hrvatsku policiju, 'Ostojić ili Matić'.

Dodao je kako su ''gospoda iz policije sinoć htjela oteti gospodina Klemma''.

- Nemamo hrane, nemamo mogućnost obavljati fiziološke potrebe. Naši kolege iz drugih gradova su na putu - rekao je Glogoški i rekao kako je u crkvi 130 branitelja.

Na pitanje hoće li prijaviti prosvjed, Glogoški je odgovorio protupitanjem: 'Koji prosvjed?' i dodao kako ne mogu prijaviti prosvjed jer su im vani ugroženi životi.

Na komentar novinara da će policija očito ići na taktiku iscrpljivanja, Glogoški je rekao da se treba sjetiti riječi Nevenke Topalušić, 'da će ju odvesti samo mrtvu'. Pozvao je građane da im pomognu u ovoj situaciji.

Za 10 sati najavio je misu za policiju.

Idi na 24sata

Komentari 393

  • MAX 2010 29.05.2015.

    Nema šanse za ikakav dobar rezultat ali za smrt ili sr....-jako puno............a krivi su ovi provokatori,.....Ni Milanović ni vlada nus osobiti ljudi ni profesionalci .no ovo su čiste gluposti I kaprici.

  • zmajevi 111 29.05.2015.

    to nisu branitelji,sa ovakvim ponašanjem gdje nam se svijet smije,zato nitko ne želi imati posla s nama.pazi sada kada i ljetnu sezonu zafrknu gdje nam turisti ne dođu zbog drame

  • tonkica344 29.05.2015.

    Doista je kompletna situacija žalosna! Što li će se sve još dogodit, strah me i pomislit.

Komentiraj...
Vidi sve komentare