To je to što me zanima!

Glogoški izjavio: "Spavam u hotelu Sheraton u Zagrebu"

Gospođa, ministrova pomoćnica, Vesna Nađ ponudila je smještaj 100 postotnim invalidima prve skupine u hotelu Sheraton i ja sam to prihvatio, kaže Glogoški
Vidi originalni članak

Nakon selidbe iz kuće u Zaprešiću Đuro Glogoški spava u hotelu Sheraton u centru Zagreba. To je otkrio na 32. braniteljskoj tribini u Požegi. 

– Gospođa, ministrova pomoćnica, Vesna Nađ ponudila je smještaj 100 postotnim invalidima prve skupine u hotelu Sheraton i ja sam to prihvatio – potvrdio je Glogoški. Dodao je kako branitelji ustraju u smjeni ministra Matića, njegovih zamjenika i pomoćnika. 

Kako kaže, spremni su i u slučaju ako im Ministarstvo isključi struju u šatorima. 

– S obzirom na sve što čine prema nama ne bi me iznenadilo ukoliko se odluče na to. Prosvjedovat ćemo do ispunjenja svih naših zahtjeva pa i poslije izbora ako bude potrebno neovisno koja politička opcija bila na vlasti. Ova Vlada iz dana u dan donosi uredbe kojima želi prava branitelja izjednačiti s pravima onih koji su sudjelovali u agresiji na Hrvatsku – rekao je novinarima. 

Glogoški je otkrio i kako svakog dana u braniteljskom šatoru boravi između 150 i 250 branitelja. 

Idi na 24sata

Komentari 587

  • bkladarb 12.04.2015.

    kakva je to avet u kolicima?

  • IcoVeliki 10.04.2015.

    Predlažem Vladi RH da u novi ustavni zakon uđe i amandman da se Džuri Glogoškom i "Njegovim " braniteljima omogući da država podmiruje obaveze plaćanja boravka u hotelu SHERATONU svaki put kada dođu u Zagreb, ljetovanje na Maldivima ,kockanje u Las Vegasu a umjesto običnih automobila srednje klase (audi,bmv...) svakih 5 godina treba im dati novi Ferarri ili Aston Martin. Zaslužili su to ovih zadnjih mjeseci. Nama ostalim hrvatskim braniteljima ostaje i dalje "krv, znoj,i suze" kao i u ratu.

  • ToniBrekston 10.04.2015.

    kazem ja, cirkusanti... treba im rasturit taj sator i doma ih poslat sve , ko balavce

Komentiraj...
Vidi sve komentare