To je to što me zanima!

Gluhonijemoj ženi upao u kuću i ukrao joj novčanik

Sv. Ivan Zelina: Muškarac je gluhonijemoj starici htio prodati stolnjake. Ona ih nije željela kupiti. Gurnuo ju je, upao joj u kuću i ukrao novčanik
Vidi originalni članak

Na vrata Z.H. (90) koja sama živi kraj Svetog Ivana Zeline u srijedu predvečer pokucao je muškarac koji se predstavio kao prodavač. Gluhonijemoj i nepismenoj ženi htio je prodati stolnjake. Ona mu je odmahnula glavom kao znak da ne želi kupiti ponuđeno. On ju je na to odgurnuo, upao u kuću i ukrao joj novčanik. U njemu je bilo nekoliko tisuća kuna. Budući da je žena gluhonijema i nepismena, krađu nije uspjela prijaviti policiji, nego je to umjesto nje učinio skrbnik J.D. Za nepoznatim razbojnikom policija još traga.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Zeljk0 09.07.2009.

    HULK10: slazem se s tobom, svi nose tisuce kuna u novčanicima..klinci ukradu mobitel, šteta 5000 kuna, curi ukradu zlatni lancic, steta 8000 kuna, bakici ukrali torbu steta 3000 kuna.... svi novcani iznosi koji osteceni prijavi su lazno prijavljeni, policija na kraju ako pronadje lazni spomenuti iznos, onda tog gradjanina terete zbog pokusaja prijevare.

  • gladijator 09.07.2009.

    kako zna da su joj ukrali novčanik kad je gluha?

  • hulk10 09.07.2009.

    svaki dan nekom penzioneru ukradu par tisuća kuna,ova Kosorica nije ni luda ,zna ona tko ima lovu za spas države

Komentiraj...
Vidi sve komentare