To je to što me zanima!

Gluhonijemom mladiću je Ž. Kerum ponudio posao

Sinjanin G. Vuković (23), izučeni kuhar, nikako zbog hendikepa nije mogao naći posao. Kerum mu je ponudio posao u kuhinji restorana u Jokeru
Vidi originalni članak

Sinjanin Gordan Vuković (23), izučeni kuhar, nikako zbog hendikepa nije mogao naći posao. Za njegov je problem znala prevoditeljica za gluhonijeme Duška Tomić, koja se prije nekoliko dana slučajno našla u dizalu trgovačkog centra Joker u Splitu sa Željkom Kerumom, inače vlasnikom centra. Iskoristila je priliku i Kerumu obrazložila Gordanov problem, a on je odmah mladiću ponudio posao u kuhinji restorana u Jokeru.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • drug Tito_1 07.06.2008.

    Bravo za gospodina Željka.

  • classic 06.06.2008.

    Svi smo mi seljačine..... A Kerum je to napravio cisto da se primakne Bogu. Trebali bi si mnogi ugledati na njega i Rojsa koji je takoder voljan pomoci kolko moze.

  • kremic 06.06.2008.

    Govore da je seljacina, da pije sampanjac uz cevape - uz njegovo ime vezu tako nebitne stvari. Sposoban je i voljan pomoci drugome, mislim da je to puno vaznije. Ne puse se i ne prikazuje kao \"boss\" vec kao sasvim jednostavan covjek. Zato GOSPODINU Kerumu (jer je ovim cinom pokazao da je veci od onih koji piju sampanjac i jedu kavijar) naklon do poda!

Komentiraj...
Vidi sve komentare