To je to što me zanima!

Glumila djevojčicu pa muža pedofila odala policajcima

David Roberts (68) mislio je da se dopisuje s 14-godišnjakinjom te joj je ponudio seks. Supruga je razočarana preblagom kaznom koju je dobio
Vidi originalni članak

Cheryl Roberts (61) iz Južnog Walesa zabrinulo je što njen suprug David (68) previše vremena provodi na internetu, a nakon što je primio poruku o seksu od tinejdžerice dok nije bio kod kuće, Cheryl je odlučila poduzeti nešto. Iz druge se sobe ulogirala u istu sobu za razgovor i predstavila se kao 14-godišnjakinja. Osim što je suprug slao eksplicitne poruke, čak se i preko kamere samozadovoljavao misleći da to gleda dijete, a ne njegova žena. Nakon što ju je pitao da se nađu i seksaju, Cheryl je pozvala policiju. Pretresli su im dom i na njegovom računalu našli dječju pornografiju. Šokirao se saznavši od policije da ga je prijavila supruga. Zanijekao je da se seksao s djecom, no priznao je da je bio spreman to učiniti. Iako je seksualni čin izvodio pred svojom ženom, a ne djetetom, zbog činjenice da je on mislio da se radi o djevojčici, terete ga za samozadovoljavanje pred maloljetnicom. Sud mu je zabranio približavanje mlađima od 18, osobno ili preko interneta te mora odraditi tri godine društveno korisnog rada. Pet će godina biti u registru pedofila, a sudac mu je naredio da ide na sastanke grupe seksualnih prijestupnika. Cheryl se odselila od Davida i zatražila razvod.
- Mislim da nije dobio što je zaslužio. Očekivala sam da će ga poslati u zatvor. Još sam ljuta na njega. Nisam mogla ni zamisliti da bi muškarac za kojeg sam 20 godina bila udana mogao učiniti takvo što - kaže Cheryl.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • real 13.11.2009.

    pazi ovo \" sud mu je zabranio priblizavanje mladjim od 18\".. a u slucaju Osijek, 15g djevojcice iz doma, Sud je odbacio sve optuzbe tvrdnjom da malodobnici s vise od 14g mogu imatoi dobrovoljan sex s punoljetnim ???.. posebno sto u Osjeckom slucaju nije bilo bas dobrovoljno..

  • Ivan_ST 13.11.2009.

    bravo teta Cheryl! Samo me čudi što ga stvarno nisu jaće kaznili a pogotovu što će ga samo 5 godina držati u registru! Krajne vrime da taj registar i u nas uvedu!

  • dssddssdsfggdsw 13.11.2009.

    Dobro ucinila, koliko god bolno bilo, niti jedan covijek nebi smio stiti nekoga koji unistava i nanosi zlo drugima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare