To je to što me zanima!

Glumila trudnoću pa izbola roditelje da im otme dijete

Stephanie Foster nije željela suprugu priznati još jedan pobačaj. U novinama je vidjela da je Ashley Speer rodila te joj je s pištoljem došla na vrata...
Vidi originalni članak

Stephanie Foster (34) iz Indiane u SAD-u devet je mjeseci glumila da je trudna, a zatim je izbola bračni par i pokušala im oteti novorođenog sina kako bi ga predstavila kao svoga. Policija ju je uhitila u četvrtak nakon što je Ashley Speer prijavila napad. Stephanie je ranije imala nekoliko spontanih pobačaja te je odlučila odglumiti trudnoću kako joj suprug ne bi doznao da je izgubila i zadnje dijete. Kako joj se 'termin' bližio, odlučila je napasti par Speer pročitavši u novinama čestitke njihove rodbine na prinovi. Došla je u njihovu kuću i zamolila da joj dozvole da se posluži telefonom. Navodno ju Ashley nije htjela pustiti u kuću zbog čega je Stephanie uzela pištolj iz auta i zaprijetila Zahtijevala je da joj da svoje dijete što je Ashley odbila. Pomahnitala Stephanie izvukla je iz torbe nož i nekoliko puta ubola Ashley u ruke i leđa. Njen suprug Michael, koji je spavao u susjednoj sobi, čuo je Ashleyne vriskove te dojurio. Uspio je svladati Stephanie iako je i njega ubola u trbuh i ruke. Uskoro je stigla i policija i privela ju. Priopćili su da je pištolj kojim je Stephanie zaprijetila zapravo igračka te da je pripremila nekoliko lažnih rodnih listova za dijete te odjeću i ostale potrepštine. Optužena je za pokušaj ubojstva i otmice te joj prijeti doživotni zatvor. Ashley i Michael su stabilno, no Ashley je zadržana u bolnici. Njihov sin je za vrijeme napada mirno spavao u dnevnoj sobi.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • gucica 28.06.2010.

    Nažalost takvih luđaka ima sve više i više sveki dan! Ne kužim kako muž nije skužio da glumi trudnoču, pa šta ne žive skupa ili je toliko glu*?!

  • rivley 28.06.2010.

    gucica@ pa jel ne vidiš da j elik amerikanac...oni su pametni samo u filmovima..hahahaha...

  • MaliRadojica 28.06.2010.

    Muz za 9 meseci nije skapirao da zena nije trudna...?

Komentiraj...
Vidi sve komentare