To je to što me zanima!

'Glupost je da ja smještam smjenu Damiru Polančecu'

Mjesecima ne razgovaraju: Polančec je navodno uvjeren da mu smjenu smještaju Vladimir Šeks i Ivan Šuker, s kojim već mjesecima ne razgovara...
Vidi originalni članak

O sudbini potpredsjednika Vlade i ministra gospodarstva Damira Polančeca, kao ni o slučaju Podravka, na sjednici Vlade nisu razgovarali. Međutim, prije glavne sjednice, na užem kabinetu Vlade, Polančecova smjena je, navodno, bila glavna tema razgovora. Potpredsjednik Vlade uvjeren je da mu smjenu smještaju ministar financija Šuker i potpredsjednik Sabora Šeks.
- To je notorna izmišljotina, glupost. Ja dajem punu potporu potpredsjedniku Vlade Polančecu - izjavio je Vladimir Šeks dok je ministar Šuker bio na putu izvan zemlje, pa nije došao ni na sjednicu Vlade. No prema nekim informacijama, ministar financija i ministar gospodarstva već mjesecima ne razgovaraju, samo službeno. Drugi čovjek HDZ-a Darko Milinović tvrdi da unutar HDZ-a nema podmetanja. Ističe da su to tek neuspjeli pokušaji destabilizacije najjače stranke u povijesti Hrvatske. Bi li na Polančecovu mjestu nakon niza afera otišao iz moralnih razloga, Milinović je bio kratak.
- Ja, na sreću, nisam na Polančecovu mjestu i na takva pitanja ne bih odgovarao - rekao je kroz smijeh dobro raspoloženi Milinović.
A bi li Polančecu kao ministar zdravstva savjetovao da se povuče s dužnosti jer bi mu sve moglo naštetiti zdravlju, Milinović je rekao: “On je sportaš i ovaj stres on, čini mi se, kao i ja, izbacuje kroz sport”.

REHN: ULAZAK U EU UTJECAO NA BORBU S KORUPCIJOM
Europski povjerenik za proširenje izjavio je da pretpostavlja da su poticaji vezani uz pristup Hrvatske u EU mogli imati utjecaj na reforme u borbi s korupcijom u Hrvatskoj, piše Večernji list. Rehn je dodao da je korupcija dugo godina drugo najvažnije pitanje za građane nakon nezaposlenosti te da očekuje napredak u tom smislu.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • artist 22.10.2009.

    ...trebaju sva opljackana poduzeca da se povedu za primjerom PODRAVKE...al bi bilo problema,ostali bi bez ministara...

  • miroljubiv 22.10.2009.

    Trula kruška pustit će trulež po cijeloj košari,ako se ne odstrani na vrijeme.uzalud se Milanović prerano veseli.da mi je znati tko mu je obećao i vidio u \"zvijezdama\" premijersku fotelju.

  • artist 22.10.2009.

    ...nezaposlenost u Hrvatskoj?...problem?...mislim da je to lako rjesivo. Realno gledajuci mislim bih ga rijesio za najvise godinu dana...i to besplatno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare