To je to što me zanima!

Godina skandala, sportskih debakla, krvi i opće krize

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
RETROVIZOR 2008: Za kim smo plakali, koga smo tračali, čija su nas krvava ubojstva šokirala, kome smo se divili i kome smo se smijali...
Vidi originalni članak

KRVAVA GODINA
Ubijeni su Ivo Pukanić, Niko Franjić, Ivana Hodak, Kristina Šušnjara, Luka Ritz...Policija još traži naručitelje ubojstava Pukanića i I. Hodak.

POVIJESNI IZBORI
Barack Obama prvi je crni predsjednik na čelu najmoćnije zemlje svijeta - SAD-a. Njegovim izborom otvorena su nova vrata svjetske povijesti...

GODINA BANANE
Financijska kriza koja je krenula iz SAD-a izgledala je isprva kao lokalna poplava, no do kraja 2008. poput tsunamija se prelila na ostatak svijeta i RH.

DOLIJAO KARADŽIĆ
Najtraženijega ratnoga zločinca svijeta uhitili su usred Beograda, a telefone i adresu alternativac “dr. Dabić” oglašavao je čak i na internetu.

TKO NARUČUJE PREMLAĆIVANJA?
Igor Rađenović, direktor Zagrebačkih cesta, bejzbolskim palicama pretučen je ispred svog stana u naselju Travno. Ispred stana pretučen je i novinar Dušan Miljuš, a predsjednika Uprave Industrogradnje Josipa Galinca su napali na parkiralištu. Naručitelji - nepoznati.

2. siječnja - VEPAR ISTJERAO KIRINA IZ FOTELJE
Ministar unutarnjih poslova Ivica Kirin koji se proslavio “Jubitom”, smijenjen je zbog afere “vepar”. Ministar je išao u lov na veprove s haaškim optuženikom Mladenom Markačem, koji nije smio izlaziti na javna mjesta. Isprva je aferu htio prešutjeti.

3. travnja - OD GENERALA DO HLADNOGA KRVNIKA
Ivan Korade 26. ožujka ubio je Davora Petriša, a potom i Ciliku Hudi, unuka joj Gorana i Franju Kosa. Ranio je Vladu Knoka Pšenicu. Trećega travnja pomahnitali Korade je ubijen, ali je prije toga sam ubio policajca Marija Kusanića.

4. travnja - BUSH NAMIGIVAO KOD STIPE MESIĆA
U Zagreb je došao George Bush Junior. Kao prvi predsjednik SAD_a poslije Nixona, grlio je sve koje je sreo na Markovu trgu, namigivao lijevo i desno te obećao Hrvatskoj, koja se sama branila, da više neće biti ugrožena jer će ući u NATO.

26. travnja - MONSTRUM SILOVAO KĆER 24 GODINE
Austrijanac Joseph Fritzl zaprepastio je cijeli svijet dok je 26. travnja otkriveno da je u podrumu zatočio kćer Elisabeth, koju je silovao 24 godine i s njom dobio sedmero djece. Potom su “svoga Fritzla” otkrile i Britanija, Francuska, Argentina i Španjolska.

12. srpnja - POSTAO ALTERNATIVAC I NAŠAO CURU
U Beogradu je, u autobusu, uhićen Radovan Karadžić. Bio je prerušen u liječnika alternativca, dr. Dragana Dabića. Nakon nekoliko dana predali su ga Haagu. Kao jednog od istaknutijih vođa Srba terete ga za izazivanje rata u Hrvatskoj i BiH, Srebrenicu...

SKANDALI HRVATSKIH CELEBOVA
SPORTSKI BISERI I DEBAKLI
UBOJSTVA, MUŠKARAC RODIO, LAPTALO SE VRATIO (2)

Idi na 24sata

Komentari 9

  • sport_fanatic 02.01.2009.

    imam samo jednu zamjerku!karadzic nije uhicen 12.srpnja,vec 21.!rezime inace solidan!

  • tužni šokac 31.12.2008.

    za svaku godinu smo govorili bila je loša a ova možda samo novogodišnja noć a onda ljud moji kud koji loše .............

  • freedom call 31.12.2008.

    STEGNITE VI SVOJ REMEN BANDO LOPOVSKA!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare