To je to što me zanima!

Godinama plaćao alimentaciju za dijete koje nije bilo njegovo

Općinski sud u Varaždinu presudio je da mu bivša partnerica i njezin sin (7) iz sela kraj Ivanca moraju isplatiti oko 52.000 kuna. Prošle godine je utvrđeno da muškarac nije biološki otac
Vidi originalni članak

Muškarac koji je pet godina plaćao 750 kuna alimentaciju za dijete za koje je mislio da je njegovo dobit će natrag svoj novac. Analizom DNK, naime, utvrđeno je da on nije biološki otac.

Općinski sud u Varaždinu presudio je da mu bivša partnerica i njezin sin (7) iz sela kraj Ivanca moraju isplatiti oko 52.000 kuna. Večernji list piše da je muškarac podnio tužbu protiv bivše partnerice i djeteta nakon što je prošle godine utvrđeno da on nije biološki otac.

Idi na 24sata

Komentari 148

  • ljubica ljubičica_1 18.10.2016.

    To dokazuje da danjašnje cure mjenjaju partnere ka čarape.Pa se onda nezna ko je otac.Ja bi svim muškima koji su se oženili što im je cura rekla da je trudna i oni je oženili da naprave test očinstva.Jer vjerujem da 80% nisu oni očevi.Današnje cure su dosta liberalne po pitanju seksa.Sodoma i Gomora

  • zelot 15.10.2016.

    Majka još uvijek može od pravog oca tražiti alimentaciju unazad pet godina tako da ne vidim u čemu je točno njezin problem.

  • yocko 13.10.2016.

    Zašto se prije plačanja ne utvrđuje dali je biološki otac??

Komentiraj...
Vidi sve komentare