To je to što me zanima!

Godinama zlostavljao obitelj, a najstarija kći rodila mu dijete

Monstruozni otac zlostavljao je godinama, psihički, fizički svoju obitelj, a najstariju kći i seksualno. Ona je još kao maloljetnica zanijela i rodila dijete, vjerojatno iz odnosa s ocem
Vidi originalni članak

Zbog teškog kaznenog djela protiv spolne slobode, odnosno rodoskvrnuća, nasilja u obitelji i povrede prava djeteta, Zadraninu u kasnim četrdesetim godinama koncem srpnja određen je istražni zatvor, javlja Zadarski list.

Otac iz pakla završio je iza rešetki, nakon što ga je prijavila jedna njegova kći. Djevojka se prvotno povjerila svom dečku, a on ju je ohrabrio da dugogodišnje zlostavljanje prijavi i policiji.

Pokazalo se kako ih je monstruozni otac zlostavljao godinama, psihički, fizički, a najstariju kći i seksualno. Ona je još kao maloljetnica zanijela i rodila dijete, po svemu sudeći iz tog odnosa s ocem.

Susjedstvu je bio sumnjiv odnos oca i najstarije kćeri od koje se nije odvajao, no reagirali su samo zbog buke koja je bila gotovo svakodnevna pojava u tom stanu. Policija je pisala prijave zbog narušavanja javnog reda i mira, te zbog obiteljskog nasilja, no nisu dokučili razmjere nasilja. Dublje nisu "zakopali" ni socijalni radnici.

Idi na 24sata

Komentari 137

  • razmisli2x 18.08.2016.

    zasto koristiti zivotinje za medicinska ispitivanja kada imamo ovakve monstrume. a sto se tice "majke" prikrivati zlocin je isto kao i pociniti zlocin sto bi i nju dovelo da bude tjelo za experiment a svi ostali koji se pozivate na ljudska prava dobili bi oni ista prava kakva su dali djevojcicama a to je da ti je pravo da nemas pravo na odluke,

  • Jackal1 18.08.2016.

    Pa to je dalmatincima do prije 100 godina bilo normalno na otocima.

  • ivič 17.08.2016.

    po običaju Socijalne službe i policija a ako netko od rodbine sumljao ili susjedi djelomično odgovorni!Te socijalne službe sve temeljito istražiti,kolko je tu nepravilnosti!

Komentiraj...
Vidi sve komentare