To je to što me zanima!

Gol s razlogom: Zgodni Justin pozirat će kao od majke rođen

Kanadski premijer Justin Trudeau (44) skinut će se do kraja za gay časopis. Kaže da to radi isključivo kako bi podignuo svijest o raku testisa
Vidi originalni članak

Provokativnu ponudu su navodno dobili i američki predsjednik Barack Obama, britanski premijer David Cameron i predsjednik Europske komisije Jean-Claude Juncker, ali nijedan nije pristao pozirati gol.

Najhrabriji je bio kanadski premijer Justin Trudeau (44). Jedan od najboljih svjetskih fotografa, čije ime se još taji, političara bi trebao snimiti već sljedeći tjedan u njegovu uredu u Ottawi. Trudeau kaže da editorijal neće biti nimalo vulgaran, a obožavatelji su njegovu odluku dočekali s oduševljenjem.

- Premijer je već nekoliko puta pokazao solidarnost prema najugroženijima i najpotrebitijima. Pozirao je u ružičastoj majici u kampanji protiv homofobije, bio je u povorci na gay prideu, a ovo poziranje za gay časopis je još jedan korak dalje. Justin će se skinuti jer misli da će tako pomoći u podizanju svijesti o raku testisa - pišu kanadski mediji.

Iz ureda kanadskog premijera nisu komentirali je li vijest o poziranju za gay časopis istina ili ipak samo prvotravanjska šala.

I u Hrvatskoj su pokrenuli kampanja “Počeši s razlogom”, koja će trajati godinu dana. Cilj im je podizanje svijesti o muškom zdravlju i važnosti redovitog samopregleda testisa kako bi se rak otkrio na vrijeme. U televizijskom spotu sudjeluju ambasadori kampanje, a neki od njih su i nogometaš Darijo Srna, pjevači Neno Belan i Marko Tolja, rukometaš Zlatko Horvat, redatelj Dalibor Matanić te dirigent Dinko Appelt.


 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • dahhmal 02.04.2016.

    Ak se slika za pedere onda je vjerovatnije preventiva za sidu posto je to bolest koju su nam pederi donijeli osim one primarne da je i pederluk bolestina

  • Boogey 02.04.2016.

    samo da nam se karamarko ne skine...

  • dario6 02.04.2016.

    da podigne svjest o raku testista... u gay casoposu..da .....

Komentiraj...
Vidi sve komentare