To je to što me zanima!

Gole Ruskinje razljutile upravu hotela: Kvarite naš dobar imidž

Administracija luksuznog hotela u Dubaiju požalila se na atraktivne Ruskinje koje im svojim izazovnim fotkama na Instagramu narušavaju reputaciju obiteljskog hotela
Vidi originalni članak

Administracija luksuznog hotela Waldorf Astoria Dubai Palm Jumeirah u Dubaiju požalila se na atraktivne Ruskinje koje im svojim izazovnim fotografijama na Instagramu narušavaju reputaciju ovog obiteljskog hotela, piše Daily Mail.

Problem je nastao kada se grupa modela, glumica i TV voditeljica pojavila u hotelu na snimanju modnog editorijala za brend D'AngelAnn, ruske dizajnerice Anna Chibisove. Djevojke su istog dana počele masovno objavljivati seksi selfije, toples fotografije iz kade navodeći svoju lokaciju na društvenim mrežama.

Počele su stizati pritužbe gostiju, a onda je reagirala uprava hotela.

- Ovo je arapska zemlja. Stiglo nam je mnogo žalbi obitelji koje kod nas odsjedaju s djecom. Ne želimo da se ime našeg hotela pojavljuje uz fotografije polugolih žena u erotskim pozama. Ako ih već objavljuju na društvenim mrežama, onda neka kao lokaciju navedu samo Dubai - rekao je glasnogovornik hotela.

Ipak nisu sve djevojke napravile lošu reklamu ovom obiteljskom hotelu. Glumica Anna Kalashnikova (44) kaže da nije objavljivala razgolićene fotografije jer je svjesna da je riječ o stranoj zemlji i drugačijem mentalitetu.

- U Ujedinjenim Arapskim Emiratima zabranjeno je objavljivati takve fotografije - kaže Kalashnikova.

Idi na 24sata

Komentari 60

  • IlijanMax 26.01.2017.

    Mislim da je menagment hotela dobro odradio besplatnu reklamu i iskoristio je te cure kao svoju reklamu za kopju im je još netko dobro i platio preko njihovog boravka. Cure ko cure u svakom susjedstvu ima takvih ;) Bravo za hotel! :)

  • Yassa 25.01.2017.

    luksuz ide sa odlikašima'????

  • digo se prerano 25.01.2017.

    Evo i ja se upravo slikao u kadi i napisao samo Dubai

Komentiraj...
Vidi sve komentare