To je to što me zanima!

'Žena beživotno leži na cesti, a oni su se svađali tko je kriv...'

Na raskrižju Ulice Hrvatske mornarice i Domovinskog rata jedan je automobil prošao kroz crveno svjetlo, sudario se s drugim autom i pritom oborio muškarca i ženu
Vidi originalni članak

Grozna nesreća u Splitu sinoć. U 21.07 automobil je oborio pješakinju koja je poginula, a još je jedan muškarac je ozlijeđen. Na raskrižju Ulice Hrvatske mornarice i Domovinskog rata jedan je automobil prošao kroz crveno svjetlo, sudario se s drugim autom i pritom oborio muškarca i ženu. Pješakinja je smrtno stradala, a muškarac je s ozljedama opasnim po život prevezen u splitsku bolnicu.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

SUDARILA SE DVA AUTA Strava u Splitu! Pješakinja je poginula, jedan teško ozlijeđen

Kako je ispričao jedan svjedok za Slobodnu Dalmaciju, sudarili su se Golf i BMW, a iz Golfa je, kaže, izašao poznati splitski diler. Radi se o 33-godišnjaku osuđivanom na zatvorsku kaznu zbog preprodaje dva i pol kilograma marihuane.

- Čuo sam udar dva automobila, okrenuo se i vidio Golf kako udara u stup semafora pa u pješake, ženu i muškarca. Vjerojatno je izgubio kontrolu nad vozilom nakon sudara s BMW-om. Mislim da je Golf išao iz Ulice Slobode prema Poljudu tj. u Ulicu Hrvatske mornarice, a da je BWM išao iz smjera Poljuda skrenuti ulijevo u Ulicu Domovinskog rata. Tada sam vidio vozača Golfa, za kojeg znam da ima dosje, kako se svađa sa ženskom sobom koja je izašla iz BMW-a. Za to vrijeme su na cesti ležali oboreni pješaci, žena koja se nije micala i muškarac koji je jedva davao znakove života - ispričao je svjedok za Slobodnu.

Dodao je kako je ubrzo došao još jedan splitskog kriminalnog miljea, također prodavač ilegalnih supstanci. Prvo je išao pogledati Golf izbliza, a onda je išao razdvajati 33-godišnjeg prijatelja i žensku osobu iz BMW-a.

Spomenuti 33-godišnjak uhićen je početkom 2013. godine i osuđen na dvije godine i osam mjeseci zbog preprodaje marihuane u što su mu uračunate ranije presude zbog krađe i protupravne naplate. Osim po dilanju 'trave' u dosjeu ima i brzu vožnju, prolazak kroz crveno i nalet na pješakinju.

Idi na 24sata

Komentari 135

  • Mergi 15.08.2019.

    Ovo o dilerima itd bedastoćama neću uopće komentirat, o tom potom što je neko diler. Moj komentar je eto takav da svako malo kojekakav politički lider izjavljuje kako smo mi sigurna država. Pa eto samo mi je žao što eto u toj sigurnoj državi neko ne prođe kroz crveno i na pločniku pomete njega i, ili njegove članove obitelji, pa neka onda i dalje baljezgaju o sigurnosti i pravnom poretku itd. Ljudi u šetnji ulicom ni krivi ni dužni izgube zdravlje, života i člana obitelji. Za prolazak kroz crveno gdje su iz toga proizišle ovakve posljedice je za doživotan zatvor. Ovo nije samo prolaz kroz crveno nego i divljačka vožnja, ne ubija se nikoga sa normalnom vožnjom

  • stremiti 14.08.2019.

    on de diler ali pravo pitanje je tko je prošao kroz crveno.

  • 14.08.2019.

    Izgleda da nikakva korist od povećanih kazni neće biti jer divljacima ne predstavljaju kazne ama baš ništa ma kakve god one bile visoke..

Komentiraj...
Vidi sve komentare