To je to što me zanima!

Golf sam krenuo i pregazio ženu, vlasniku tri godine

Vozač Zlatko Amić (25) dobio je u četvrtak na Općinskom sudu u Karlovcu tri godine zatvora za smrt Mirjane Mrkalj (43) koja se vozila na biciklu
Vidi originalni članak

Općinski sud u Karlovcu osudio je Zlatka Amića (25) na tri godine zatvora jer je svojim Golfom usmrtio biciklisticu Mirjanu Mrkalju (43). U njegovu dvorištu je bio pakiran njegov Golf na kojemu nije bila povučena ručna kočnica, zbog čega je vozilo samo krenulo prema cesti kada je naletio na Mirjanu i teško je ozlijedio zbog čega je u bolnici preminula. Sudac Miroslav Kosanović uzeo je u obzir Zlatkovu mladost, kajanje te skromne uvijete u kojima živi. No, uzeo je u obzir i ranije osuđivanje zbog krivotvorenja te nanošenja teških tjelesnih ozljeda. Zlatko nema vozačku.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • slama 06.11.2009.

    ajde necemo uvijek patetično i tragično...i mojoj majci može cigla past sa zgrade na glavu.imamo mi večih krimosa za procesuirati. samo kažem da gorljivo braniš životinje a ljude ne i to je činjenica koju si nekoliko puta i napisala.

  • thrys 06.11.2009.

    slama, suosjećala bih i s tobom da se radi o tvojoj majci

  • thug lady 06.11.2009.

    3 godine? a ovi kreteni šta namjerno poubijaju cijelu obitelj, sta siluju i ubijaju...njima date cca 5 godina i to u ludari, pa dobivaju slobodne vikende...kao "dobro vladanje, danas si bio miran, tih i povučen - ajde odi malo za vikend van"...žao mi je zbog žene...nije mu na duši lako.

Komentiraj...
Vidi sve komentare