To je to što me zanima!

Golfom udario u kombi i stup, u sudaru poginula suvozačica

Brodsko Vinogorje: Vozač auta je najvjerojatnije zbog brze vožnje na skliskoj cesti prešao u suprotni smjer, udario u kombi i stup. Poginula je njegova suvozačica (23)
Vidi originalni članak

U teškoj prometnoj nesreći u Brodskom Vinogorju u nedjelju oko 11.30 sati poginula je suvozačica (23) VW Golfa, dok je njen mladić (30) lakše ozlijeđen. Vozač automobila koji je vozio iz smjera Požege iz još neutvrđenog razloga je prešao na lijevu stranu ceste, udario u parkirani kombi i zarotirao se. Potom se autom bočno zabio u betonski rasvjetni stup. 

– Puknulo je strašno, kroz prozor sam vidjela da se stup ljulja. Odmah sam znala da je prometna nesreća, jer više i ne znam koliko je tu bilo prometnih. Istrčala sam iz kuće i vidjela susjede kako trče prema automobilu. Jedan od susjeda je otvorio vozačeva vrata i pomogao mladiću da izađe. Bio je krvav, no nisam vidjela da je ozlijeđen. Kada je izašao iz auta hodao je naprijed nazad bez da je bilo što rekao - rekla je jedna od prvih susjeda do kuće ispred koje je bila nesreća. Kaže da su ušli u auto i vidjeli da je djevojka još živa. Vatrogasci su prvi stigli, a za njima hitna i policija, ali djevojci nije bilo pomoći, rekla je susjeda.

- Mladića su prevezli u slavonskobrodsku bolnicu i prema posljednjim informacijama koje sam dobio od dežurne liječnice njegove su ozljede lake – rekao je Stjepan Haramustek, istražni sudac Županijskog suda koji je zajedno s policijom obavio očevid. Dodaje da je za nesreću najvjerojatnije kriva neprilagođena brzina i skliska cesta. Pritom se auto zanio, prešao u suprotni smjer, zarotirao se i udario u stup. Nakon očevida moći će sa sigurnošću znati što je prethodilo ovoj tragičnoj prometnoj nesreći. Poginula djevojka je za 11 dana trebala proslaviti rođendan i navršiti 24 godine.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • PetraBtk 03.12.2011.

    K.Š. R.I.P nikad te necemo zaboravit uvijek ces nam bit u srcima cujvaj nas i svog anđela g. molim cemo se za tebe.... volimo te :(

  • nana23 28.11.2011.

    ne vjerujem kakvih sam komentara pročitala! sram vas može biti neke. fujjj

  • nana23 28.11.2011.

    leptiricu moj čuvaj nas odozgore pogotovo svog sinčića, nije trebalo biti ovako, trebali smo slaviti tvoj rodendan i iznenaditi te! nikada te necu zaboraviti, počivaj u miru dušo :(:(

Komentiraj...
Vidi sve komentare