To je to što me zanima!

Goli 'nindža' je bježao policiji, jedva su ga svladala trojica

Nakon što su ga srušili na tlo, muškarac je potezima nindže skočio s tla i nastavio bježati. Nisu pomogli ni elektrošokeri jer se uspio osloboditi policije i opet pobjeći
Vidi originalni članak

Poludjeli goli muškarac prošlog je tjedna bježao čak trojici policajaca koji su ga počeli hvatati nakon što je gol izletio na ulice Indianapolisa, piše Daily Mail

Muškarac, koji je vjerojatno bio pod utjecajem droga, jednog je policajca napao. Nakon što su ga srušili na tlo, muškarac je potezima Ninje skočio s tla i nastavio bježati. Nisu pomogli ni elektrošokeri jer se uspio osloboditi policije i pobjeći. 

Policajcima je u lovu pomogao prolaznik te su ga napokon uspjeli svladati. Nije poznato zbog čega će ga teretiti. Bijeg pogledajte u videu. 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Baraxp 05.07.2012.

    ma kakav je to ninja kad ih nemre bar 10 svladat ? :D

  • Gušter_1 04.07.2012.

    Ziher sam da je tip na nekim drogama jer u normalnom stanju nebi tako gol trčao po gradu,al policajci su pretjerali,pa kolko dugo su ga samo kurili sa elektrošokerima,tip ima sreće da je živ.Kužim da elektrošokere koriste ako se kriminalac tuće ili ima hladno oružje,al nenaoružanog čovjeka kuriti elektrošokerom samo zato jer im se neda trčati za njim i držat ga dok mu stavljaju lisice.Fakat nije čudno kaj toliko Amera mrzi svoje policajce,ti bi valjda pucali na petogodišljaka s prozirnom puškom na vodu.

  • ŽeljkoGardijan 04.07.2012.

    U Miamiju goli ljudožder, sada u Indianapolisu goli nindža! Sa nestrpljenjem i zebnjom očekuje se treći golać, biti će interesantno kojega profila i u kojemu gradu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare