To je to što me zanima!

Gomila smeća na Jarunu nakon sinoćnjeg okupljanja mladih

Svaki vikend se događa isto, nakon partijanja mladih, dan poslije se može vidjeti samo gomila smeća. Ponovno se dijeli video nakon partijanja mladih na Jarunu, a građani se bune...
Vidi originalni članak

Okupljanje i zabave na javnim mjestima poput Jaruna i dalje nisu stale. Osim što se skuplja puno ljudi u toku korone, nakon zabave, ostavljaju i gomilu smeća. 

Nakon sinoćnjeg okupljanja na Jarunu, jutros je građane ponovno zatekao prizor gomile smeća. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Građani koji su u subotu popodne htjeli izaći van i prošetati malo po Jarunu nisu mogli ni to, kao što se vidi po snimci jednog građana, Jarun je prepun smeća. 

Svakim vikendom mladi se i dalje okupljaju, ne samo na Jarunu već i u centru grada.

NOĆNI ŽIVOT TIJEKOM PANDEMIJE Mladi se i ovog vikenda okupili na Jarunu, kod HNK pjevali uz svirače: Intervenirala je i hitna

Na objavljenom videu ispod Facebook objave, vide se brojni komentari ogorčenih i ljutih građana. 

- Katastrofa. Mogao je svatko ono što je donio sa sobom kasnije tu ambalažu i baciti kod kuće pa bi bilo ostalo manje ili ništa smeća. Lakše je na pod. Sve to od kućnog odgoja kreće - jedan je od komentara ispod Facebook objave. 

Osim što se ostavlja smeće, moguće je i povećanje broja zaraženih jer se svakim vikendom skuplja stotine mladih na jednom mjestu.

 

Idi na 24sata

Komentari 143

  • skija 28.03.2021.

    Ovde na portalu same babe,jos da pisu ko je u kojem redu u crkvi i to je to !

  • kukutre 28.03.2021.

    To se fino da rijesiti.... 30 dana skupljati smece besplatno za svoju zajednicu... ako ni to nepomogne onda 3000 kn globe i jos mjesec dana!!! I tako u nedogled dok ne shvate cemu sluze jante i kontejneri!!

  • komparator 28.03.2021.

    Nema tu purgera , sve su to mladi ROLINGSTONSI !

Komentiraj...
Vidi sve komentare