To je to što me zanima!

GONG: Stazićeva reakcija na izjavu Ž. Markić neprimjerena

Nenad Stazić je na Facebooku reagirao na izjavu Željke Markić iz incijative "U ime obitelji", koja je rekla da djeca samohranih roditelja rastu u neprirodnom okruženju
Vidi originalni članak

Potpredsjednik Sabora, Nenad Stazić, u četvrtak je reagirao na izjavu Željke Markić da djeca samohranih roditelja rastu u neprirodnom okruženju.

- Očekujem da ova Markićka i njezina udruga za obitelj zatraži da se Ustavom zabrane jednoroditeljske obitelji. Djecu iz takvih obitelji pokupit će po kućama, strpati u kamione i odvesti u dom. A dom će osnovati u Jasenovcu - napisao je Stazić na Facebooku, a na njegovu izjavu reagirao je i GONG.

Večernji list javlja kako je Dragan Zelić iz GONG-a rekao da je riječ o neprimjerenom govoru, jer "takav javni govor s te pozicije ne pridonosi dizanju razine kulture govora".

Idi na 24sata

Komentari 133

  • RONIN_2 17.11.2013.

    Ovdje pola ljudi nema pojma sta komentira, ocito im fali obrazovanja, da nekazem "mozga u glavi". Stazicu svaka cast. Rijetki su koji su na strani "malih" ljudi. We See, We Judge.

  • RONIN_2 17.11.2013.

    Napisao je istinu, koristeci sarkazam, proucite malu znacenje te rijeci. Stazic je jedan od malo njih koji razmislja za narod. Ako nije prirodno da djeca odrastaju sa samohranim roditeljem... dali je prirodno da ta djeca i roditelji nemaju sto jesti? Napravite referendum protiv sirotinje i beskucnika, protiv nezaposlenosti i kriminalaca u vladi.

  • mrzovoljni 16.11.2013.

    Gospođa Markić s svojom izjavom JEDNORODITELJSKI odnos svrstava u neprirodan odnos i s tim se nemogu složiti. Mnogi očevi ili majke su umrli ili nastardali ili se razveli, mnogo je okolnosti izato je ta izjava neprimjerena. Istina da bi za djecu bila najbolja opcija život s oba roditelja i da je još taj brak skladan ,topao, i pun razumjevanja to bi bilo idealno. No život sam nije idealan kao i osim toga brak prema tome savršenstvo u međuljudskim odnosima ne postoji i savršen brak ili savršen roditelj. Gospođo Markić ponovo razmislite o svojoj izjavi i vidjet če te da je u potpunosti neprimjerena pogotovo u onom što vi zastupate:

Komentiraj...
Vidi sve komentare