To je to što me zanima!

Goran Jandroković: Vodeći računa o povijesnoj istini, moramo se okrenuti budućnosti

Među mnogima danas, počast žrtvama na Dan sjećanja u Vukovaru odao je i predsjednik Hrvatskog sabora, Gordan Jandroković. Rekao je kako uvažavajući stradanja, Hrvatska se treba okrenuti budućnosti
Vidi originalni članak

Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković poručio je danas iz Vukovara, kako se, vodeći računa o povijesnoj istini i uvažavajući stradanja, Hrvatska mora okrenuti budućnosti.

- Uvažavajući sve što se događalo bol, stradanja, vodeći računa o povijesnoj istini, moramo se okrenuti budućnosti. - rekao je Jandroković.

OPTUŽNICA U ETERU Riječi Siniše Glavaševića koje odzvanjaju i 31 godinu nakon pada herojskog Vukovara

Istaknuo je i kako je povijesna istina da se u Vukovaru dogodila velikosrpska agresija i da je agresor bio vrlo brutalan.

- Od tada je prošlo puno vremena i Hrvatska je danas drugačija zemlja, ušla je u EU i NATO, ući će u šengenski prostor, ekonomski je snažnija. - nadodao je.

U ČAST GRADU HEROJU Unatoč kiši: Na dan sjećanja u Vukovar od ranog jutra pristižu brojni domoljubi iz Hrvatske

Poručio je i kako bi volio da svi koji sudjeluju u političkom životu prihvate povijesnu istinu, da se suoče s onim što je bila odgovornost njihova naroda.

- Istovremeno je važno je da danas - a oko toga nema nikakvog zbora kada pitate bilo kojeg višeg dužnosnika SDSS-a - prihvaćaju hrvatsku državu, vrijednosti na kojima je utemeljena moderna hrvatska država i da aktivno sudjeluju u političkom životu. - zaključio je Jandroković.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • beli1977 18.11.2022.

    Da se barem taj jazavac od njonje obrijao!!!!!

  • jozicalen9 18.11.2022.

    ma o čemu ovaj fufljavi njonjo trkelja? šta on zna o ratu u Vukovaru. Ma dajte herojima Vukovara da govore a ne takvima kao što je njonjo i plenko.

  • kriza 18.11.2022.

    Puno izmisljenih prica,bolje da se pomolite

Komentiraj...
Vidi sve komentare