To je to što me zanima!

Gorbačov: SAD se opasno politički igra s Ukrajinom

Gdje je demokracija ako se Ukrajinu primi u NATO iako se većina Ukrajinaca tome protivi, pitao je Gorbačov, bivši sovjetski predsjednik
Vidi originalni članak

Bivši sovjetski predsjednik Mihail Gorbačov upozorio je u četvrtak Sjedinjene Države da ne udaljavaju Ukrajinu od Rusije i prime je u NATO, te je upozorio kako bi to bila opasna geopolitička igra. Gorbačov je rekao da je poziv američkog politologa poljskog podrijetla Zbigniewa Brzezinskog da se Ukrajinu udalji što je više moguće od Rusije postao uobičajen kod političara u Sjedinjenim Državama, navodno u interesu demokracije.
- Gdje je demokracija ako se Ukrajinu primi u NATO iako se većina Ukrajinaca tome protivi - pitao je Gorbačov.
Prema Gorbačovu, takve opasne geopolitičke igre nemaju ništa zajedničkog s odgovornom politikom i realnim procesima koji se odvijaju u globaliziranom svijetu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • udrugabu 03.04.2008.

    ..slažem se sinke, valjda pere vlastitu savjest..pa u Ukrajini su \"demokratski\" postavili CIA-inog špijuna koji je oženjen za amerikanku na mjesto predsjednika države..u Gruziji također..a ovaj američki poljak je posebna priča..skupa sa svojim mentorom Henry Kissingerom..

  • god of war 03.04.2008.

    pa i??nek se igra...najjača svijetska sila može se igrati sa bilo kim hoće,i ajd joj zaprijeti,ti kao mala državica zvaka Ukrajina...odmah ti šalje u državu 50.000 napaljenih marinaca da ti mater oguli poštenski,pa ćeš drugi put razmislit dali češ uzvratit ili ne,na njeihovu \"igranje sa dražvicom\"....nepravdeno ali jebi ga,realno....

  • sinke 03.04.2008.

    Šta se taj javlja koji je sve prodao amerima za šaku dolara?????

Komentiraj...
Vidi sve komentare