To je to što me zanima!

Gore se osramotio krivim podacima o promjeni klime

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
KOPENHAGEN: Prosvjedi zbog sporog napretka summita izazvale su nasilje. Bivši potpredsjednik SAD-a, Al Gore, iznio je krive podatke stručnjaka
Vidi originalni članak

Prosvjednici, razočarani slabim i sporim napretkom u pregovorima o klimi, u ponedjeljak zapalilli su barikade u predgrađu Kopenhagena. Policija je uzvratila suzavcem i vodenim topovima te uhitila još 200 prosvjednika koji su se okupili na zabavi u kopenhaškoj komuni. Do sada su uhitili 1000 ljudi. Na zabavi u komuni govorila je poznata aktivistica i protivnica kapitalizma, Naomi Klein, koja se osvrnula na nasilno ponašanje policije i preventivna zatvaranja prosvjednika. Naomi Klein autorica je knjige "Doktrina šoka". Ispred zgrade danskog parlamenta u srijedu se sprema masovni prosvjed.

'NEUGODNJAK'  ZA GOREA
Bivši američki potpredsjednik Al Gore na summitu u Kopenhagenu pozvao se na rezultate istraživanja dr. Wieslava Maslowskog i naveo podatak da je 75 posto šanse da u roku od 5 do 7 godina planet ostane bez ledenih kapa. Javio se znanstvenik na čiji se rad pozvao i rekao da mu nije jasno od kuda takve informacije i da ni on sam ne bi pokušavao to tako točno procijeniti. Goreov ured kasnije je rekao da je to bio samo okvirni podatak.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • gogonina 15.12.2009.

    Al Gore prica gluposti i obmanjuje narod dok i sam posjedio ogromnu kucu u drzavi Tennesse koja se uopce ne uklapa u ustedu energije.

  • WebSuperman 15.12.2009.

    još jedan koji samo zajebava ljude

Komentiraj...
Vidi sve komentare