To je to što me zanima!

Gorjelo na splitskoj Dujmovači: Izbio požar u jednom skladištu

Vatrogasci su stigli na mjesto događaja desetak minuta nakon četiri sata, a požar su lokalizirali pola sata nakon toga. Na intervenciju su izašla tri vozila JVP-a Split...
Vidi originalni članak

U požaru koji je u prvim satima petka izbio u skladištu u splitskoj Dujmovači izgorio je razni građevinski materijal, ozlijeđenih nema, a vatra je lokalizirana pola sata nakon izbijanja, doznaje se u splitskoj policiji.

Dojava o požaru u skladištu u Dujmovači na adresi Put Mostina vatrogascima je stigla u 4.10 sati.

Na intervenciju gašenja izišlo je ukupno 13 vatrogasaca Javne vatrogasne postrojbe Split i DVD-a Vranjic s četiri vozila, pa su vatru lokalizirali u 4.40 sati.

Kako se doznaje riječ je o prostoru od 120 kvadrata u kojem se nalazio razni građevinski materijal koji je izgorio, no još se uvijek ne zna materijalna šteta s obzirom da na mjestu događaja traje policijski očevid koji bi trebao pokazati koji je uzrok požara.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Heroj! 08.06.2018.

    Gori Dalmacija svake godine, jel zna netko kako smo se ove godine pripremili da bi spriječili požare ili barem bili spremniji kada do njih dođe? Jel makar u lokalne vatrogasne i dvd postaje stigao koji novi kamioncin?

  • xnet0822 08.06.2018.

    Podmetnut požar, (ne)djelo "predsjednika" M&K kluba Radošić ...

  • 08.06.2018.

    bilo bi cudno da ne gori

Komentiraj...
Vidi sve komentare