To je to što me zanima!

Gori od Fritzla: Silovao je kćer, ona mu je rodila šestero djece!

Nije samo on silovao svoju djecu već je navodno pozivao i druge da to čine. Poroti na suđenju će se iznijeti i nalaz DNK analize koji dokazuje da je muškarac bio otac najmanje šestero djece svoje kćeri
Vidi originalni članak

Muškarac iz jugozapadnog Walesa optužen je za silovanje svoje kćeri s kojom je dobio šestero djece, a navodno je seksualno zlostavljao još jednu kćer.

Njegovo je ime nepoznato, no zna se kako negira 36 točaka optužnice zbog silovanja i tjelesnog napada, javlja Daily Mail.

UHIĆEN I OTPUŠTEN IZ SLUŽBE Hrvatski đakon iz Münchena je optužen za silovanje djevojčice

Tužitelj John Hipkin rekao je poroti Krunskog suda u Swanseaju da je optuženi svoju kontrolu nad kćerima koristio za seksualno zadovoljstvo i da je s njima 'činio što je htio'. Navodno je odgajao svoju djecu 'pranjem mozga'.

Nije samo on silovao svoju djecu već je navodno pozivao i druge muškarce da to čine. Tužitelj je dodao kako će poroti iznijeti nalaz DNK analize koji dokazuje da je muškarac bio otac najmanje šestero djece svoje kćeri, koja je u vrijeme prve trudnoće imala samo 16 godina.

REŽIRAO POKOJNI BERTOLUCCI Silovanje u filmu bilo stvarno: 'Osjećala je poniženje i bijes'

Ročište se nastavlja, a očekuje se da bi cjelokupno suđenje moglo trajati tri tjedna.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • vjačo 02.10.2019.

    i mi imamo zadarskog fritzla i onoga šibenskog kojemu je supruga dovodila njihovu kći i prisustvovala silovanju! je, pedofilija unutar obitelji je gadnija i češća od bilo koje druge, ali mi znamo i raspravljamo samo o svećeničkoj, iako je u hrvatskoj poznato i sudski procesuirano 5 (pet) slučajeva svećeničke pedofilije (tri slučaja neprimjerenog d o d i r i v a nj a djeteta, jednog zbog posjedovanja dječije pornografije na osobnom računalu i jednog slučaja koji je otišao u zastaru)

  • Papatest 02.10.2019.

    Kako se ono zove Š,Š,Škaro?

  • wooly 01.10.2019.

    Treba ga zatuc sa lopatom

Komentiraj...
Vidi sve komentare