To je to što me zanima!

Gorjelo u Dugavama: U zgradi se od dima ugušio muškarac

U subotu rano ujutro vatrogasci su dobili dojavu o požaru na području zagrebačkih Dugava. Na terenu je pet vozila iz nekoliko vatrogasnih postaja, a jedan muškarac je preminuo...
Vidi originalni članak

U subotu u 08:18 Ured za upravljanje u hitnim situacijama zaprimio je dojavu od Operativno komunikacijskog centra Javne vatrogasne postrojbe Grada Zagreba o požaru podruma stambene zgrade, na adresi Čalogovićeva ulica 15, Dugave.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na intervenciju je izašlo 16 vatrogasaca s pet vozila iz Vatrogasne postaje Novi Zagreb, Vatrogasne postaje Žitnjak, Vatrogasne postaje Centar i službenici Policijske uprave zagrebačke. Intervencija je u tijeku, a uzrok požara znati će se nakon što službenici Policijske uprave zagrebačke obave očevid.

Muškarca (36) su pronašli na drugom katu zgrade i pokušali su ga reanimirati, ali nažalost preminuo je. Na terenu je policija, očevid je u tijeku. Spašeno je šest osoba auto-ljestvom i šest kroz stubište i dim.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • merida_1 25.03.2017.

    A ovi u Zagrebu non stop se pale,pa što rade da se ovako nešto dešava..

  • ajetodoo 25.03.2017.

    Pod hitno zatvoriti predsjenika kućnog savjeta, i sve druge koji dozvoljavaju nered u podrumu zgrada. Borili su se za vlast, vrhunski domet im je funkcija PKS, a ne mogu držati red u zgradi, ali muljati s novcem stanara, to im odlično ide.

  • nepoznatinetko1990 25.03.2017.

    Sto volim ove kvazi novinare i video vijesti. Hmmm doznajemo od vatrogasaca aaaaa ovoga... dijete milo ostavi se mobitela i odi spavat

Komentiraj...
Vidi sve komentare