To je to što me zanima!

Gori u zaleđu Vodica: Požar gase vatrogasci i zračne snage

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Na predjelu Vrbica vatra je zamijećena u 12.42 sati i na intervenciju su odmah izašli JVP Vodice i JVP Šibenik, te nekoliko dobrovoljnih vatrogasnih društava
Vidi originalni članak

Vatrogasci sa šibenskog područja bore se s velikim požarom u zaleđu Vodica. Na predjelu Vrbica vatra je zamijećena u 12.42 sati i na intervenciju su odmah izašli JVP Vodice i JVP Šibenik, te dobrovoljna vatrogasna društva iz Vodica, Zatona, Šibenika, Zablaća, Brodarice, Tisnog i Pirovca. 

Na požarištu je 37 vatrogasaca s deset navalnih vozila, a zbog nepristupačnog terena u gašenje su uključene zračne snage.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • bulog55gmdg 09.07.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Putschi 08.07.2013.

    Sto od turizma udje u drzavne kase to se kasnije sve potrosi na gasenje pozara , tehniku i place vatrogascima, ne racunajuc milione nastalih steta . To je vise nego deprimirajuce !!!!!!!

  • bulog55gmdg 08.07.2013.

    DVIJE JVP I SEDAM DOBROVOLJNIH VATROGASNIH DRUŠTAVA BROJE 37 OSOBA ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare