To je to što me zanima!

Goričan: Biciklist (17) naletio na ženu (73) i teško je ozlijedio

Žena je neoprezno prelazila kolnik i čim je iskoračila na cestu na nju je naletio biciklist. Oboje su pali na tlo, a žena je od pada na tlo zadobila teške ozljede
Vidi originalni članak

Žena (73) iz Goričana teško je stradala u ponedjeljak ujutro prelazeći neoprezno kolnik u jednom dijelu naselja. Čim je iskoračila na cestu, na nju je naletio mladi (17) na biciklu koji se kretao desnom stranom ceste. Oboje su pali na tlo, a žena je od pada i udara bicikla zadobila teške ozljede. 

Prevezli su je na liječenje u Županijsku bolnicu Čakovec. Policija je izviješće o nesreći proslijedila Državnom odvjetništvu u Čakovcu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • MAWERICK2122 01.08.2012.

    Gospodo novinari, nije mi jasno. Imam i ja biciklo, ali moj ne leti. Moram okretati pedale da bih se vozio. Gdje da nabavim biciklo koji leti ? Kod Vas sva vozila lete, pa čak i vlakovi.

  • arcanius 31.07.2012.

    žao mi je dečka.... i babe mi je žao, ali pred njim je cijeli život na cesti, a ovakav događaj ti ureže strah u kosti... nekome manje, nekome više, ali nitko nije imun.... već ga vidim kak bu vozil pored izlaza iz haustora/veža/prilaza, imat će pogled kao vjeverica iz Ledenog doba 0.0

  • Viktorija0107 31.07.2012.

    Jel imo biciklist vozačku dozvolu ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare