To je to što me zanima!

Gospić: Autom udario dvojicu mladića koji su prelazili cestu

Hrvoje D. iz Ličkog Osika teško je ozlijeđen u naletu automobila, dok je Darko Š. zadobio lakše ozljede. Vozač Stjepan B. nije bio pod utjecajem alkohola
Vidi originalni članak

Hrvoje D. (21) i Darko Š. ozlijeđeni su u naletu osobnog automobila u gospićkoj Budačkoj ulici danas oko 17 sati, izvijestila je lička policija.

Na dvojicu je pješaka svojim Ford Focusom naletio 23-godišnji Stjepan B. iz Osijeka. Prema izvješću policije, on je skrenuo ulijevo bez da je provjerio ima li koga na cesti. Vozilom je prešao u lijevu traku kako bi došao do Inine benzinske postaje. Pred benzinskom je prednjim dijelom vozila udario mladiće iz Ličkog Osika koji su u tom trenutku prelazili kolnik na neobilježenom dijelu.

Hrvoje D. iz Ličkog Osika teško je ozlijeđen, dok je Darko Š. zadobio lakše ozljede. Vozač Stjepan B. nije bio pod utjecajem alkohola.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • drug Tito_1 31.12.2011.

    Jel to neki obračun?

  • hvala bogu što sam ateist 30.12.2011.

    Kad bi ja nekim slucajem bila novinarka koja izvjescuje o ovoj nezgodi sigurno nebi napisala kako je nekakav Stjepan B. na pjesackom prijelazu udario DVOJE MLADICA vec da je udario DVOJICU MLADICA jer rijec DVOJE podrazumjeva da je barem jedan od njih bio zensko, no kako se iz teksta razabire obojica su bili muskarci pa bi tvrdnjom da se radi o dvoje mladica ispala glupaca ili nepismena ili oboje sto bi me u svakom slucaju smetalo no kako nisam novinarka koja je autor teksta ta opasnost mi ne prijeti pa me nije briga.

  • mimi mala 30.12.2011.

    Pa jesu li sad ovo"dvoje mladica udareni"na pjesackom ili ne?Ja ovo ne razumijem!

Komentiraj...
Vidi sve komentare