To je to što me zanima!

Gospić: Ženu (54) u stanu je jastukom ugušio poznanik

U stanu u Gospiću u ponedjeljak su policajci pronašli mrtvu ženu (54). Prema prvim neslužbenim informacijama, ženu je ubio njezin poznanik. Policija ga je uhitila
Vidi originalni članak

U stanu u Gospiću u ponedjeljak su policajci pronašli mrtvu ženu (54). U stan su došli nakon poziva, ali zasad nije poznato tko je zatražio njihovu pomoć. Prema prvim neslužbenim informacijama, ženu je ubio njezin poznanik (46). Još utvrđuju u kakvoj su vezi bili. Vjerojatno ju je ugušio jastukom. Policija ga je uhitila i sumnjiče ga za ubojstvo. Kako doznajemo bio je pod utjecajem alkohola. 

Krim-obrada je u tijeku, istražitelji utvrđuju motiv, a prema neslužbenim informacijama sumnjaju da je riječ o koristoljublju. Ingerenciju nad kaznenim djelom ima Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu. Neke od dokaza poslali su na vještačenje u Centar za forenzična ispitivanja Ivan Vučetić u Zagrebu.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • user_125199 06.09.2011.

    BlackRaven daj si 5 jebote, Gospić u zadarsko - kninskoj Županiji?? Pa bože ljudi di vi živite?? Gospić je ako nisi znao u LIČKO SENJSKOJ županiji i glavno sjedište Like pametni moji!!

  • BlackRaven 06.09.2011.

    Zar nije gospić u zadarsko -kninskoj županiji? moram očito pogledat kartu ponovo, ili mi više nije niš jasno...

  • lisica_6 06.09.2011.

    eto pa ti se sa svakim druzi

Komentiraj...
Vidi sve komentare