To je to što me zanima!

Grčić: Prvi rezultati ove Vlade vidjet će se narednih godina

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Procesi u makroekonomiji nisu brzi, tunel je dug, kroz tunel se vozimo, ali s jasnim smjerom da konačni rezultati budu uvjerljivi, rekao je potpredsjednik Vlade
Vidi originalni članak

Prvi učinci rada ove Vlade vidjet će se idućih godina. Hrvatsko se gospodarstvo restrukturira, rekao je u četvrtak na konferenciji za novinare u Banskim dvorima Branko Grčić , potpredsjednik Vlade i ministar regionalnog razvoja i fondova Europske unije.

Gospodarske trendove su na konferenciji, uz Grčića, predstavili ministri Boris Lalovac, Ivan Vrdoljak, Darko Lorencin i Gordan Maras.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Prvi put od izbijanja krize raste industrijska proizvodnja, osam i pol posto raste izvoz roba, stabilan je rast turizma, trgovine na malo i osobne potrošnje, a po prvi puta u dvije godine preokrenut je trend nezaposlenosti. Većina gospodarskih pokazatelja u 2014. preokrenula je trend iz negativnog, opterećenog krizom prema pozitivnom trendu koji će se, mi smo uvjereni, nastaviti i 2015. Puni efekti pripreme i mukotrpnog rada Vlade vidjet će se u narednim godinama . Procesi u makroekonomiji nisu brzi, tunel je dug, kroz tunel se vozimo, ali s jasnim smjerom da konačni rezultati budu uvjerljivi i da osiguraju trajnu stabilizaciju stanja u gospodarstvu - rekao je Grčić na konferenciji.

Idi na 24sata

Komentari 139

  • liliana 09.01.2015.

    Da,vidjet će se rezultati kad ne budu više na vlasti.

  • sestro 09.01.2015.

    koja katastrofa od vlade i predsjednika..a mislio sam da od mesića i hdz vlade nema gorih..ovi su definitivno daleko najgori..

  • dobitak 09.01.2015.

    5 god čekamo ani pomak samo dublje tonemo koji si ti čudak sad pred izbore drugo godinu bu bolje aha tebi i sad jako dobro

Komentiraj...
Vidi sve komentare