To je to što me zanima!

Goste u kafiću je zalio kantom vode s balkona i još ih vrijeđao

Pijani muškarac (51) je maltretirao goste u lokalu, potom se popeo u svoj stan u zgradi i s balkona na goste u kafiću u prizemlju izlio kantu vode. Po hitnom postupku dobio je kaznu zatvora od 20 dana
Vidi originalni članak

U nedjelju navečer oko 21 sat u Novoj Gradiški na terasi ugostiteljskog objekta 51-godišnjak je ničim izazvan narušavao javni red i mir. U vidno alkoholiziranom stanju svojim automobilom, prednjim desnim kotačem, popeo se na terasu kafića dok su za stolom sjedili gosti lokala. 

Nakon što je zaustavio automobil, vozač je izišao iz automobila, ušao u zgradu u kojoj stanuje, a potom sa balkona svoga stana izlio kantu vode po gostima. Sve do dolaska policije pijani 51-godišnjak goste je nastavio vrijeđati i omalovažiti pogrdnim riječima, jednako je postupao i prema policajcima koji su došli na intervenciju. 

Kako je prijetila opasnost da će nasilnik nastaviti s činjenjem prekršaja doveli su ga u prostorije policije i zadržali do otrježnjenja, a potom je u žurnom postupku na Prekršajnom sudu u Novoj Gradiški proglašen krivim i kažnjen 20-dnevnom kaznom zatvora, te je sutradan, u ponedjeljak 3.rujna popodne predan na izdržavanje kazne u zatvor u Požegi.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • zajgorec 04.09.2018.

    A nasa droga? Samo uvjetno

  • stiven 04.09.2018.

    Ti bokca,kak na brzaka?? I sad ti reci da su naši sudovi spori?? Morti je sudec sedel na terasi i spil vodu iz kante??

  • bruno733 04.09.2018.

    Ovo pravosude i ovi brzi policaj i koji rjesavaju veliki kriminal su zakon. Treba im dati medalju za nebuloze.. izgleda da treba samo krast i pljackat i onda si dobar gradanin republike hrvatske..

Komentiraj...
Vidi sve komentare