To je to što me zanima!

Gotovac nije trebao napuštati faks. Pokazao se kao lakrdijaš

Povratak priče o drugu Titu u središte javnih diskusija - iz kojih je Maršal na jedvite jade ispao, činilo se zauvijek, tek nakon smrti od pandemije Covida - došao je kao naručen cijeloj desnici
Vidi originalni članak

Viktor Gotovac zalutao je u politiku kao guske u maglu. Prva - i predzadnja - politička inicijativa po kojoj će ga se pamtiti bila je ona o povratku imena Trga maršala Tita. U prosincu prošle godine, kad je kooptiran u vrh zagrebačkog SDP-a, napisali smo sljedeće riječi. “Jedan naš sugovornik tvrdi da je ideju o Titu Gotovcu nabacio Boris Malešević; prema jednoj opciji, zato da bi korištenjem snažnog brenda lansirao ovog stručnjaka za radno pravo na veliku pozornicu; prema drugoj - zato da bi Plenkoviću, za kojeg je prije radio, ali ga simpatizira i danas, nabacio volej.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 5

  • Mislilac 14.09.2022.

    Titov trg se treba vratiti nebitno s kim.

  • vinja 14.09.2022.

    Naša politička scena je kao dječji vrtić. Ako nije kako ja hoću - "vrati mi moje krpice neću se više s tobom igrati." Jadno i neodgovorno. 

  • 14.09.2022.

    Neprekidno i jadno manipuliranje sa partizanima, titom, ustašama ili četnicima nas je dovelo tu gdje jesmo. Na samom dnu u svakom segmentu današnjeg vremena.

Komentiraj...
Vidi sve komentare