To je to što me zanima!

Gotovina i Markač bili na misi zadušnici za Franju Tuđmana

Obljetnica smrti Franje Tuđmana obilježena je misom zadušnicom u Svetoj Mati slobode, gdje su se okupili članovi obitelji Tuđman te generali Gotovina i Markač
Vidi originalni članak
Idi na 24sata

Komentari 53

  • vekavac 23.12.2012.

    Kad je malo tko vjerovao u samostalnost on bas je poveo putem pobjede i na tomu mu velika hvala . Malo vas je koji ovdje komentirate toliko staro da znate kakav je to osjećaj kad te ruši na godinu zato što si štampanim slovima napisao da si HRVAT ,danas to mogu bez sankcija i na tomu mu hvala.Kritike i objede na njega svaljuju oni koji su Hrvatsku branili širom svijeta samo ne u Hrvatskoj. Zato mu dajte mira u grobu i neka mu je laka Hrvatska gruda koju nam je ostavio u amanet .Vidjeti ćemo što ćete vi napraviti od nje.

  • gallileo 20.12.2012.

    da zato ga nema nikud ni na jednoj slici i nece bit a tito je svugdje bio i biti ce

  • zdepar 11.12.2012.

    Gospodine Predsjedniče, počivajte u miru , zaslužili Ste da se Vaše ime piše zlatnim slovima u povijesti Lijepe Naše ,a pred nama su još mnoge bitke da vratimo Domovinu u okrilje domoljuba koji će raditi za dobrobit ovog napaćenog naroda, sada prepuštenog karijeristima, ulizicama i nesposobnima koji blude u magli neznanja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare