To je to što me zanima!

Gotovina i SDP-ovi ministri na ručku: O čemu su razgovarali?

Kotromanovića, Ostojića i Gotovinu "ulovio" je pokret Occupy Croatia koji je na Facebooku objavio fotografiju društva. Fotografija je snimljena u utorak oko 14 sati
Vidi originalni članak

Ministri Ante Kotromanović i Rajko Ostojić sastali su se u utorak popodne s generalom Antom Gotovinom u jednom restoranu u blizini zagrebačkog Remetinca. "Ulovio" ih je pokret Occupy Croatia koji je na svojim Facebook stranicama objavio fotografiju društva na ručku. Fotografija je snimljena oko 14 sati, a tema sastanka, koji je navodno bio privatne naravi, ostaje nepoznanica. 

Podsjetimo, Gotovina je nekoliko puta istaknuo da nema želju za političkim angažmanom, a nedavno je poslao i odbijenicu da se priključi Hrvatskom generalskom zboru. Za sada nema namjeru nikoga podržati na lokalnim izborima.  

Idi na 24sata

Komentari 121

  • CrNa LaLa_1 16.03.2013.

    Očito je da je nešto trulo u ovoj državi i da je sve prolupalo kad general Ante Gotovina večera ili ruča ili što god već radi sa sdp-ovim ministrima.. MOooooooooooooooj Božeeeeee!!!!!!

  • zdepar 14.03.2013.

    pričali su o onome čemu su komunisti najbliže - kako je u zatvoru

  • Enterprajz1 14.03.2013.

    I ovi komentari govore o pokvarenosti ljudi.Zar jedan heroj Domovinskog rata ne smije biti u društvu bilo koga,a da mu se to ne zamjera.Zar vi pokvarenjaci neznate da je general znao prosuditi i odlučiti što i kako učiniti u daleko težim,složenijim i presudnijim trenucima,a da sada nezna s kim se treba ili ne treba družiti?Ma koji smo mi pokvaren narod. U svemu tražimo neku prljavštinu,vjerovatno sudeći posebi .Zar sve mora biti urađeno s nekom zlom namjerom?Zar se čovjek nije jednostavno mogao naći s nekim naprosto iz prozaičnog razloga- da se druži.ruča i popriča o najobičnijim stvarima.Gospodi iz Ocokupi Croatia preporučujem da se ne kriju iza maski,jer očito nemaju hrabrosti javno reći s imenom i prezimenom što imaju za reći.Ne,osuditi ćemo svakoga samo da sebe uzdignemo.Ali ne kaže uzalud naš narod:Svaki ludi po sebi sudi.Dali baš moramo svakoga (pa i dokazano poštene i savjesne ljude) svoditi na svoju mjeru?Ako nemate o čemu pametnije pisati (ili ste nesposobni nešto pametno napisati) nemojte se niti javljati s prljavštvinama i blatiti nemjerljivo bolje od sebe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare